Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
26.02.2018 02:10

Stredná odborná škola získala viac ako 654-tis. eur na modernizáciu


Ilustračná snímka - web SOŠ


Stredná odborná škola v Holíči (okres Skalica) získala na modernizáciu vyučovania 654-tis. eur. Škola bola úspešná v projekte v rámci Integrovaného regionálneho operačného programu. Projekt sa bude realizovať do konca roku 2018.


Odbor informatické systémy a služby získa 220ti.  eur. Škola za túto sumu zariadi nové kompletné vybavenie učebne technickými, programovými a vývojovými prostriedkami pre výuku programovania, vysokorýchlostný prístup na internet, interaktívne prostriedky, multimediálne zariadenia a pomôcky, nástroje pre budovanie, diagnostiku a správu PC sietí, uvádza sa na oficiálnom webe školy.       

Pre potreby učebných odborov autoopravár – mechanik a autoopravár – elektrikár škola preinvestuje približne 200.000 eur. Hotelová akadémia získala na nové technologické zariadenia pre kuchárov a čašníkov 180-tis. eur. Na prestrešenie medzi budovami dielní a hlavnou budovou školy je vyčlenených 55-tis. eur.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.05.2019
Gastronomický festival rôznych chutí na hornej Nitre
V rámci praktickej zložky maturitnej skúšky sa Stredná odborná škola obchodu a služieb v Prievidzi v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja už po 13.-krát premenila na prehliadku zručností študentov.
viac
25.11.2019
Obnova strednej odbornej školy dokončená
Študenti župnej Strednej odbornej školy na Hliníckej ulici v Bratislave využívajú od aktuálneho školského roka modernizované priestory Centra odborného vzdelávania a prípravy (ďalej len „COVP“) v oblasti informačných technológií.
viac
13.02.2021
Stredná odborná škola technická v Poprade prešla veľkou modernizáciou
Stredná odborná škola technická (SOŠT) v Poprade, ktorej zriaďovateľom je Prešovský samosprávny kraj (PSK), prešla veľkou modernizáciou.
viac
07.04.2022
BSK ukončil rekonštrukciu areálu SOŠ v Zálesí
Bratislavský samosprávny kraj (BSK) ukončil rekonštrukciu areálu Strednej odbornej školy pôdohospodárskej a veterinárnej v Zálesí. Obnovou prešli stajne, jazdecká hala i chovné stanice pre psov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %