Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
29.11.2018 06:45

Stredná odborná škola v Starej Turej oslavuje okrúhle výročie svojho založenia


SOŠ Stará Turá


Pri tejto významnej príležitosti pripravila pre svojich súčasných i bývalých žiakov, zamestnancov a všetkých priaznivcov školy slávnostný program, ktorý sa bude konať v pondelok 3. decembra 2018 o 11.00 h v priestoroch jedálne SOŠ Stará Turá.


Významné výročie je vzácnou príležitosťou pozrieť sa späť do minulosti a zaspomínať na všetko, čím si táto vzdelávacia inštitúcia počas svojej existencie prešla. Súčasná Stredná odborná škola Stará Turá, v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja, vznikla zlúčením dvoch škôl – Stredného odborného učilišťa a Strednej priemyselnej školy. Dôvodov na oslavu je preto hneď niekoľko. Stredné odborné učilište tento rok oslavuje 70 a Stredná priemyselná škola 50 rokov od svojho vzniku. Súčasne však obe školy slávia 15 rokov spoločnej existencie.

Prierez toho najzaujímavejšieho z histórie školy, ktorá poskytuje vzdelanie prevažne v oblasti elektrotechniky a informačných technológií, ale tiež strojárstva, ekonomiky či grafických odborov, bude v programe popretkávaný vystúpeniami jej žiakov. Počas slávnostného stretnutia si ocenenie prevezmú aj dlhoroční pedagogickí i nepedagogickí zamestnanci školy. Pri príležitosti viacerých okrúhlych jubileí príde škole zablahoželať aj trenčiansky župan Jaroslav Baška.

Bude nám cťou, ak sa stanete súčasťou slávnostného programu a oslávite dlhoročnú tradíciu vo výchove a vzdelávaní žiakov na SOŠ v Starej Turej spolu s nami.

Autor: (tsk-pozvánka-Lenka Kukučková)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.05.2016
Dni mesta Levice vyvrcholia ohňostrojom
Levickým putovaním za vínom spojeným s ochutnávkou vyše stovky druhov vín od miestnych vinárov zo združenia Terroir Tekov sa v sobotu 14. mája začínajú Dni mesta Levice. Druhý ročník podujatia potrvá do 21. mája, kedy ho Námestí hrdinov ukončí ohňostroj k 860. výročiu mesta.
viac
08.04.2019
Študenti odprezentovali svoje práce na krajskej prehliadke 41. ročníka SOČ
V poradí 41. ročník krajského kola Stredoškolskej odbornej činnosti sa už tradične uskutočnil v priestoroch Strednej odbornej školy (SOŠ) Stará Turá v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja.
viac
29.10.2019
K 30. výročiu Nežnej revolúcie je pripravený pestrý kultúrny program
Okrúhle výročie Nežnej revolúcie si pripomenieme rôznorodými aktivitami. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková sa usilovala o to, aby nám náš historický míľnik pripomenul kultúrny program, ktorý tematický zachytáva udalosti Novembra ´89.
viac
08.11.2022
V SOŠ zmodernizujú tri učebne a opravia výťahy na internáte
Zlepšenie praktických zručností žiakov a skvalitnenie života študentov ubytovaných na internáte majú priniesť investície do Strednej odbornej školy (SOŠ) v Starej Turej. Informoval o tom Matej Plánek z komunikačného oddelenia Úradu Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %