Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
06.03.2018 07:12

Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva pripravilo veľkonočný program


Ilustračná snímka: (smopaj)


Slovenské múzeum ochrany prírody a jaskyniarstva v Liptovskom Mikuláši pripravilo v marci pre svojich návštevníkov tradičné podujatie s názvom Prebúdzanie jari. Program prinesie nielen tradičnú atmosféru sviatkov Veľkej noci, ale aj kreatívne tvorivé dielne pre žiakov základných škôl.


 "Návštevníci sa môžu prísť zoznámiť s remeselníckymi výrobkami, ktoré už tradične dopĺňajú atmosféru veľkonočných sviatkov, s prácou zručných remeselníkov pri ich zhotovovaní, s rôznymi technikami zdobenia kraslíc, veľkonočných medovníkov či výrobou drotárskych i háčkovaných výrobkov,"  informovala riaditeľka SMOPAJ Dana Šubová.  Doplnila, že podujatie môže zároveň slúžiť aj ako inšpirácia k výrobe vlastných veľkonočných dekorácií.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.03.2017
Veľkonočnú výstavu vytvorili klienti domovov sociálnych služieb
V priestoroch foyer Žilinského samosprávneho kraja začala 16. marca tradičná výstava Veľká noc v zariadeniach sociálnych služieb. Od 16. marca do 18. apríla ponúka 27 stánkov unikátne ručne vyrobené dekorácie s tematikou Veľkej noci.
viac
20.03.2018
Veľká noc v zariadeniach sociálnych služieb
Výstava bude v dňoch od 21. do 28. marca 2018 priamo v priestoroch foyeru Úradu ŽSK. Pri otvorení v stredu sa uskutoční krátka ukážka zdobenia veľkonočných vajíčok.
viac
18.11.2018
Pohľad na prírodu očami mentálne postihnutých ľudí zmapuje výstava v L. Mikuláši
Výtvarné práce s prírodnými motívmi, ktorých autormi sú deti, mládež i dospelí s rôznym druhom mentálneho postihnutia, prinesie výstava Slovenského múzea ochrany prírody a jaskyniarstva s názvom Príroda našimi očami. Vernisáž sa uskutoční vo štvrtok 22. novembra v priestoroch múzea v Liptovskom Miku
viac
11.05.2021
Prvá jarná kosba v Liptovskom Mikuláši potrvá päť týždňov
V Liptovskom Mikuláši spustili prvú jarnú kosbu. Mechanizmy a koscov čaká takmer sto hektárov plochy, začali od centra smerom k mestským častiam. Informovala o tom hovorkyňa mesta Viktória Čapčíková.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %