Štvrtok 18.04.2024
Dnes má meniny 
Valér
°C
03.07.2017 12:28

Sedemčlenná štafeta starostov opäť úspešne zdolala trasu behu Štefánik Trail


Účastníci starostovskej štafety ZMO, región JE Jaslovské Bohunice na Štefánik Trail 2017 v cieli v Bratislave po vyše 20-hodinovom behu. Zľava: R. Blanárik , J. Jazvinský, R. Pomajbo, R. Repka, G. Liška, R. Brtáň.


Už po tretíkrát sa ZMO, región JE Jaslovské Bohunice zúčastnilo na behu po hrebeni Malých Karpát s názvom Štefánik Trail 2017, ktorý sa konal 9. a 10. júna 2017 v dĺžke 140,4 km.


Starostovia ZMO, región JE Jaslovské Bohunice sa opäť postavili na štart jedinečného behu na počesť Milana Rastislava Štefánika, ktorý štartoval pre štafety 9. júna o 23. hodine na Bradle. Cieľ bol v Bratislave na nábreží Dunaja pri soche M. R. Štefánika a dobehli sme doň 10. júna o 19.15 h. Terén bol členitý a náročný, trasa merala 140,4 km s prevýšením +5023 m / -5362 m.

Naša 7-členná štafeta zvládla všetko vynikajúco, dokonca s časom o hodinu lepším ako v predchádzajúcom ročníku a do cieľa dobehla s plným nasadením a nadšením. 

Účastníci štafety: 

úsek: Bradlo - Dobrá Voda: Maroš Sagan, Cífer úsek: Dobrá Voda - Buková:René Blanárik, Dobrá Voda (kapitán štafety) úsek: Buková - Sološnica: Jaro Jazvinský, Horné Lefantovce úsek: Sološnica - Pezinská Baba: Gilbert Liška, Veľké Kostoľany úsek: Pezinská Baba - Kamzík:Rado Brtáň, Košeca úsek: Kamzík - Devín:Robo Repka, Siladice úsek: Devín - Bratislava (cieľ):Roman Pomajbo, Modrovka.

Podporný tím: Vlado Púčik, predseda ZMO; Deniska Ivančíková, Gáň; Andrea Briestenská, kancelária ZMO. 

ĎAKUJEME za skvelé športové výkony, super náladu, podporu v tíme, športového ducha a nadšenie - súčasne aj za osobný voľný čas, ktorý všetci účastníci do tohto podujatia vložili a reprezentovali združenie, svoje obce i seba samých.

Veľké poďakovanie patrí tiež všetkým, ktorí prispeli aspoň symbolickou sumou (tradične už po niekoľkýkrát) na PLAMIENOK, o. z,, ktorému sme v cieli odovzdali symbolický šek.

Už teraz sa tešíme na ďalší ročník a pozývame aj ďalšie regionálne združenia, aby sa do podujatia zapojili 8. a 9. júna 2018.

Viac informácií na www.stefaniktrail.sk

Obecne Noviny č. 25-26/2107

Autor: Andrea BRIESTENSKÁ, vedúca kancelárie ZMO, región JE Jaslovské Bohunice


komentáre
SHOW ALL
podobné
21.06.2016
Štefánik Trail opäť aj so starostovskou štafetou a podporou pre Plamienok
Štefánik Trail – beh po hrebeni Malých Karpát – Štefánikovej magistrále sa konal 10. a 11. júna 2016. Starostovia ZMO, región JE Jaslovské Bohunice sa na pretekoch v štafete zúčastnili už po druhýkrát.
viac
25.12.2017
Aj starostovia môžu mať Rozprávkové Vianoce
V Penzióne Hubert v Ružindole sa 7. decembra, už vo vianočnej nálade, zišli starostovia členských obcí ZMO, región JE Jaslovské Bohunice.
viac
23.06.2018
Na štarte podujatia ŠtefánikTrail ani tentoraz nechýbala starostovská štafeta
Ďalší ročník bežeckého podujatia so štartom pri Mohyle M. R. Štefánika na Bradle a s cieľom pri soche M. R. Štefánika v Bratislave sa uskutočnil 8. a 9. júna – silná búrka a vietor však nedovolili účastníkom dobehnúť do cieľa.
viac
21.09.2018
Medzištátny futbalový zápas k výročiu Československa
Pri príležitosti 100. výročia vzniku Československa pripravilo ZMO, región JE Jaslovské Bohunice a ZMOS podujatie, na ktorom sa stretnú starostovia z Čiech i Slovenska, aby si pripomenuli túto významnú historickú udalosť. Podujatie sa uskutoční 12. – 13.októbra 2018.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %