Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
29.05.2018 11:51

Sagan na Liptove


Plagát - pozvánka


Už najbližšiu sobotu budú deti na Liptove pretekať na bicykloch. Detská tour Petra Sagana príde do Bobrovníka na Marinu Liptov 2. júna. Začiatok pretekov je naplánovaný na 10:30 hod.


Okrem bicyklovania bude na Liptovskej Mare atraktívny sprievodný program, možnosť zapožičania lodí aj vyhliadkové plavby. Registrácia malých cyklistov beží od minulého týždňa a organizátori očakávajú približne dve až tri stovky detí a k nim dvoch až troch dospelých.

 Rastie vám doma nový šampión? Toto je hlavný odkaz, ktorý dáva tour Petra Sagana celému Slovensku. Už čoskoro sa o tom budú môcť presvedčiť účastníci detskej tour aj na Marine Liptov. Tour začala v marci v Lučenci a na Liptov sa dostáva uprostred kalendára súťaže. Riaditeľom podujatia je Peter Zánický - mládežnícky tréner Petra Sagana.

 „Súťažiaci sa prihlasujú priamo organizátorom detskej tour prostredníctvom stránky www.detskatour.sk. Registrácia k nám na Marinu Liptov bude prebiehať ešte aj v deň tour a to od 8:00 do 10:00 hodiny. Prví pretekári štartujú o pol jedenástej. Špecifikom našej lokality je okrem pekného sprievodného programu aj možnosť si počas celého dňa užívať Liptovskú Maru či už formou vyhliadkových plavieb alebo si loď jednoducho zapožičať," upozornila marketingová manažérka Marina Liptov Katarína Janošková.

 Na súťaž môžu rodičia prihlásiť deti od 2 – 14 rokov. Deti súťažia vždy po kategóriách od najmladších po najstarších. Cyklistický okruh pri Liptovskej Mare je nenáročný a malým cyklistom môžu rodičia fandiť priamo pri trati. Všetky deti sa môžu tešiť na účastnícke listy s podpisom Petra Sagana. Najlepší v kategóriách dostanú poháre a medaile Petra Sagana. Sú dokonca aj tímy, ktoré chodia na každú jednu tour, pretože zbierajú body do celkového hodnotenia.

 „Marina Liptov získava na popularite. Je miestom, kde si dovolenkári povedia, že Liptovu už skutočne nechýba ani to povestné more. Ak si ho chcú do sýtosti užiť aj počas saganovej tour, tak môžu využiť zľavy aj cez našu Liptov Region Card na požičovňu lodí a športových potrieb v tunajšej lodenici,“ uzavrela riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu REGION LIPTOV Darina Bartková.

Okrem samotných pretekov organizátori pripravili aj zaujímavý program. Deti budú mať k dispozícii detské ihrisko so skákacím hradom, budú si môcť dať pomaľovať tvár alebo si kúpiť popcorn, či cukrovú vatu. Na lúke bude postavená virtuálna zóna, kde sa budú môcť tiež zabaviť a samozrejme najväčším lákadlom bude možnosť zapožičať si elektrolode alebo zažiť vyhliadkovú jazdu s kapitánom po Liptovskej Mare. V deň tour bude okrem reštaurácie otvorený aj grill bar, kde si môžu všetci hladoši zakúpiť grilované špeciality.

Autor: (ts-region Liptov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.08.2017
V belgickom meste Essen vznikla Žilinská ulica
V našom partnerskom meste Essen v Belgicku sa v nedeľu 13. augusta konala záverečná 7. etapa BincBank Tour 2017 (predtým známa ako Eneco Tour), ktorej sa zúčastnil aj svetoznámy Žilinčan Peter Sagan. Pri tejto príležitosti sa v Essene stretli aj primátori oboch partnerských miest Gaston Van Tichelt
viac
20.03.2018
Detská tour Petra Sagana
Na preteky môžete prihlásiť svoje dieťa do 14 rokov (ročník 2002 a mladší), či už máte sotva dvojročného cyklistu s odrážadlom, alebo už skúseného cyklistu. Registrácia prebieha vždy deň vopred a taktiež v deň súťaže v čase a na mieste zverejnených v propozíciách súťaže.
viac
07.07.2018
Žilina fandí Saganovi
Fanúšikovia cyklistiky a Petra Sagana si najbližšie tri týždne prídu na svoje. Dnes štartuje 105. ročník najslávnejších cyklistických pretekov Tour de France a naše mesto bude opäť reprezentovať žilinský rodák Peter Sagan. Na štart pretekov sa postaví už po siedmykrát.
viac
15.08.2019
Čo vás čaká a neminie na Furmanských pretekoch
Furmanské preteky sú TOP udalosťou v roku, na ktorú sa tešia malí aj veľkí, mladí aj starí, mešťania, ale aj dedinčania. Už po ôsmykrát prebehnú v areáli Sobraneckých kúpeľov preteky furmanov, ktorí toto zastarané a ťažké remeslo stále ovládajú. A to nie len tak hocijako, ale ako praví majstri.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %