Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
17.05.2017 01:00

Ružinovčania si v sobotu zašportujú a ocenia najlepších športovcov


Pozvánka.


Sobota (13. 5. 2017) sa ponesie v Ružinove v znamení športu. Cez deň je obyvateľov mestskej časti pripravený športový program, ktorý vyvrcholí športovým galavečerom v Dome kultúry Ružinov o 19:00 hod.


Ružinov športuje

Mestská časť Bratislava-Ružinov, Cultus Ružinov a Ružinovský športový klub pozývajú v sobotu 13. mája 2017 všetkých športuchtivých Ružinovčanov do Areálu netradičných športov na Pivonkovej ulici a do Športového areálu ZŠ Nevädzová. Od ranných hodín sa bude súťažiť vo futbale, inline hokeji, tenise a atletickom trojboji. Do rôznych aktivít sa budú môcť zapojiť aj rodiny s deťmi.

Registrácia bude prebiehať od 9:30 do 9:50 hod. Turnaje sa odštartujú o 10. hodine a budú pokračovať do 15. hodiny. Na víťazov turnajov čakajú trofeje a hodnotné vecné ceny, ktoré na slávnostnom galavečeri v DK Ružinov odovzdá starosta MČ Bratislava-Ružinov Dušan Pekár.

 

Ružinovský galavečer športu

„V Ružinove máme veľa talentovaných športovcov, ktorí robia dobré meno našej mestskej časti na Slovensku i v zahraničí. Za svoj talent, vôľu neustále na sebe pracovať, zlepšovať sa a aj za svoje úspechy si zaslúžia uznanie aj na úrovni samosprávy,“ objasnil starosta Ružinova Dušan Pekár. Počas slávnostného večera, ktorý začne 13. mája 2017 o 19. hodine v ružinovskom dome kultúry, budú ocenení najlepší športovci v kategóriách jednotlivec, tím/klub, tréner a osobnosť.

„Podujatím chceme vzdať úctu tvrdej práci, disciplíne, talentu a fair play,“ povedala riaditeľka Cultusu Ružinov Andrea Kozáková. „Súčasne chceme týmto podujatím opätovne potvrdiť, že MČ Ružinov je veľkým podporovateľom športu a športovania svojich obyvateľov,“ dodal Ľubomír Lenár, riaditeľ RŠK.

Okrem profesionálnych športovcov budú ocenení aj aktívni športovci – víťazi turnajov podujatia Ružinov športuje a to vo futbale, inline hokeji, tenise a atletickom trojboji. Podujatie sa koná pod záštitou starostu MČ Bratislava-Ružinov Dušana Pekára.

Večerom bude sprevádzať moderátor Richard Vrablec. Vstup na galavečer bude voľný. Viac informácií na webe MČ Ružinov, na stránke rskruzinov.sk a na Facebooku Cultus Ružinov.

 

Autor: (Stanislav ŠENC, MsÚ Bratislava - Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.04.2017
Týždeň slovenského filmu
Týždeň slovenského filmu prinesie bratislavským divákom kolekciu minuloročných domácich titulov pohromade na jednom mieste a umožní dohnať resty, ktoré sa filmovým fanúšikom mohli vlani nazbierať.
viac
11.05.2017
Preplávame z Petržalky do Paríža?
Už v sobotu, 13. mája, o 8. hodine ráno odštartuje starosta Vladimír Bajan v petržalskej plavárni na Tupolevovej ulici historicky prvý plavecký maratón, ako súčasť 20. výročia Dní Petržalky.
viac
12.05.2017
Siedmy ročník Birell BikeFestu 2017 klope na dvere
Posledný májový víkend bude už tradične v bikeparku Kálnica patriť najväčšiemu bicyklovému festivalu na Slovensku.
viac
31.05.2017
Sobota na Štrkovci v znamení rybích špecialít a oslavy MDD
V sobotu 3. 6. 2017 rozvonia okolie Štrkoveckého jazera opäť rybími špecialitami. Dôvodom sú tradičné Ružinovské rybárske slávnosti. Zároveň bude v Amfiteátri pri Štrkoveckom jazere aj Ružinovský deň detí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %