Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
24.02.2019 04:30

Ružinovčania sa môžu zadarmo prezentovať na komunitnom jarmoku


Ilustračný výrez plagátu


Tvoriví a originálni Ružinovčania, ktorí vyrábajú vlastné domáce výrobky, ako sú napríklad koláče, hrnčeky, háčkované svetre a iné, sa môžu zviditeľniť.


Bratislavská mestská časť (MČ) Ružinov a Cultus Ružinov im ponúkajú možnosť prezentovať a predávať svoje výrobky na Ružinovskom komunitnom jarmoku úplne zadarmo. TASR o tom informoval marketingový manažér Cultusu Patrik Cucor.       

"Byť hrdý na Ružinov pre mňa znamená byť hrdý na ľudí, s ktorými tu žijem a na miesto, kde žijem. Dobré miesto pre život vybudujeme len tak, že spolu budeme tráviť čas a ukážeme, v čom sme dobrí,” hovorí starosta MČ Martin Chren, podľa ktorého strávenie dňa medzi susedmi, ktorí robia pekné a zaujímavé veci, ducha komunity určite podporuje.       

Pokiaľ ide o predaj na miestnom komunitnom jarmoku, môžu sa ho zúčastniť výlučne predajcovia z Ružinova s vlastnoručne vyrobeným sortimentom a domácimi výrobkami. V prípade záujmu o prezentáciu a predaj na podujatiach sa musia nahlásiť zaslaním vyplnenej prihlášky do 28. februára 2019 na cultus@cultusruzinov.sk.

Po zhromaždení databázy záujemcov organizátori oznámia konkrétny termín konania Ružinovského komunitného jarmoku v niektorom z jarných mesiacov.       

Cultus Ružinov je akciovou spoločnosťou založenou mestskou časťou Bratislava-Ružinov, ktorá je jej 100-percentným akcionárom. Hlavným cieľom a predmetom činnosti spoločnosti je organizovanie a podpora kultúrnych, spoločenských a vzdelávacích aktivít pre Ružinovčanov všetkých vekových kategórií a sociálnych skupín.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
17.05.2017
Ružinovčania si v sobotu zašportujú a ocenia najlepších športovcov
Sobota (13. 5. 2017) sa ponesie v Ružinove v znamení športu. Cez deň je obyvateľov mestskej časti pripravený športový program, ktorý vyvrcholí športovým galavečerom v Dome kultúry Ružinov o 19:00 hod.
viac
03.11.2017
Ružinovská lýra dáva opäť príležitosť mladým talentom
Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov aj tento rok hľadajú tých najlepších skladateľov a textárov z Bratislavského kraja. Víťazná pieseň získa publicitu a mediálnu podporu v rozhlase RTVS a rádiu Viva.
viac
27.08.2018
Rozlúčka s letom v Ružinove
Cultus Ružinov a MČ Bratislava-Ružinov vás pozývajú po 3. krát na rozlúčku s letom spojenú s opekačkou, ktorá bude v sobotu 1. 9. od 15. h pred DK Ružinov.
viac
11.10.2018
Slovenská krása v ľudovom kroji aj zo Srbska
Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov vás pozývajú na Ružinovský folklórny festival, ktorý predstaví krásy slovenského folklóru. Konať sa bude 12. a 13. októbra 2018 v Dome kultúry Ružinov. Počas festivalu sa uskutoční súťaž najlepších primášov Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %