Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
17.06.2016 01:38

Radnica zakladá s miestnymi firmami Radu riaditeľov regiónu Vráble


Ilustračná snímka: (int.).


Majitelia, konatelia a riaditelia firiem, ktoré pôsobia vo Vrábľoch zakladajú spolu s mestom združenie, v rámci ktorého sa budú stretávať a spolupracovať.


Vstup mesta do Rady riaditeľov regiónu Vráble už na svojom júnovom zasadnutí odsúhlasilo aj mestské zastupiteľstvo. Hlavnou úlohou rady má byť podľa zakladajúcich členov riešenie spoločných problémov a výziev, výmena skúseností, postupov a kontaktov, neformálne a spoločenské stretnutia a propagácia pôsobenia firiem vo Vrábľoch i podpora verejnoprospešných aktivít a účasť na kultúrnom a spoločenskom živote v meste.      

Členovia pracovného výboru Rady riaditeľov regiónu Vráble sa zhodli na forme občianskeho združenia, ktoré umožňuje zastrešenie fyzických aj právnických osôb. Zároveň bol po pripomienkovaní spracovaný aj návrh stanov občianskeho združenia, ktorý bude predložený na prvej členskej schôdzi naplánovanej na 24. júna. "Máme zato, že vznik tohto občianskeho združenia vytvorí nové možnosti pre dosiahnutie cieľov jednotlivých podnikateľských subjektov a bude mať pozitívny dopad na obyvateľov v meste Vráble a jeho blízkom okolí,” informovala radnica.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.10.2016
Kultúrny a kreatívny priemysel dostane na rozvoj 50 miliónov eur
Malí a strední podnikatelia, ale aj neziskové organizácie a občianske združenia pôsobiace v tejto oblasti sa budú môcť uchádzať o takýto objem eurofondov z  Integrovaného regionálneho operačného programu (IROP) a Prioritnej osi 3 (PO 3) - Mobilizácia kreatívneho potenciálu v regiónoch.
viac
17.10.2017
Občianske združenie Ružomberčan pomáha dolnému Liptovu
Doposiaľ sa združeniu podarilo zabezpečiť bezplatnú mestskú hromadnú dopravu pre členov nad 65 rokov či opravu dlhodobo zničenej dlažby pred športovou halou Koniareň. Informovala o tom členka výboru OZ Ružomberčan Jana Streitová.
viac
27.09.2018
Staničná budova v Čemeli je dokončená
Rozostavaná staničná budova Košickej detskej historickej železnice v Čermeli sa dočkala konečnej podoby. Občianske združenie Detská železnica Košice s jej výstavbou začalo ešte v roku 2017.
viac
23.09.2023
Mesto Levice vstúpi do Združenia vidieckeho turizmu Hron
Mesto Levice vstúpi do Združenia vidieckeho turizmu (ZVT) Hron. Rozhodli o tom mestskí poslanci na svojom septembrovom rokovaní.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %