Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
25.11.2017 02:16

Projekt „Kúpele v regióne“ štartuje svoj 6. ročník


Plagát.


Obyvatelia miest a obcí zapojených do projektu „Kúpele v regióne“ budú môcť už čoskoro využívať atraktívne zľavy na produkty Kúpeľov Trenčianske Teplice. 6. ročník akcie potrvá od 1. do 20. decembra 2017 a od 2. januára do 28. februára 2018.


Kúpele Trenčianske Teplice každoročne poskytujú pre stálych, ale i nových zákazníkov benefity obľúbeného projektu „Kúpele v regióne“. Liečivú vodu si počas troch mesiacov (okrem sviatkov) môžu kúpeľní hostia užiť za zvýhodnenú cenu. „Už o pár dní v spolupráci s mestami a obcami nášho regiónu rozbiehame 6. ročník akcie. Dúfam, že aj v tomto roku prilákame množstvo návštevníkov, ktorí si budú môcť dopriať účinky jedinečnej termálnej vody v našich bazénoch za atraktívne ceny,“ uviedol generálny riaditeľ Kúpeľov Trenčianske Teplice Michal Vojtáš.

Vlaňajší ročník projektu sa tešil bohatej účasti. Do akcie sa zapojilo dovedna 64 miest a obcí Trenčianskeho kraja a partnerské mesto Trenčianskych Teplíc – Vsetín. V rastúci trend návštevnosti kúpeľov podľa slov generálneho riaditeľa Kúpeľov Trenčianske Teplice Michala Vojtáša dúfajú organizátori aj v tomto roku. Jedným z partnerov projektu je aj krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Trenčín región. „Akcia „Kúpele v regióne“ je ideálnym nástrojom na zvýšenie návštevnosti  najstarších kúpeľov Trenčianskeho kraja. Každoročne účinky liečivých prameňov prilákajú tisícky obyvateľov nielen nášho regiónu, ale i turistov z celého Slovenska“ povedala výkonná riaditeľka KOCR Trenčín región Eva Frývaldská.

Služby kúpeľov, ktoré sú obsiahnuté v zvýhodnenej ponuke, platia pre obyvateľov miest Trenčianske Teplice, Brezová pod Bradlom, Trenčín, Stará Turá a obcí Bobot, Hrabovka, Malinová, Motešice. Zoznam miest a obcí zapojených do akcie sa priebežne rozšíri podľa záujmu. Návštevníci budú v termíne trvania projektu môcť využiť zľavu až 50 % percent na vstupy do všetkých termálnych bazénov a 30 % na vstupy do bazéna Grand. Zľavu v termálnych bazénoch môžu využiť len osoby staršie ako 18 rokov. V prípade záujmu o zvýhodnené vstupy platí podmienka preukázania sa občianskym preukazom s trvalým pobytom v participujúcom meste či obci.

Autor: (KOCR Trenčín región)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.06.2016
Do trenčianskoteplickej doliny sa opäť po roku vracia filmové umenie
V dňoch 23. – 26. júna sa už po 24. krát v Trenčianskych Tepliciach stretne široká odborná i laická verejnosť so záľubou v kinematografii.
viac
13.04.2017
V roku 2017 ožije ďalších 23 zelených oáz po celom Slovensku
Revitalizácia parku, obnova náučného chodníka, vytvorenie komunitnej záhrady a ďalšie ekologické projekty sa zrealizujú vďaka grantovému programu Zelené oázy. V 11. ročníku, ktorý vyhlásila Nadácia Ekopolis a spoločnosť SLOVNAFT, a. s., získalo podporu 23 projektov v celkovej výške 56 000 eur.
viac
24.04.2017
Advokáti budú zadarmo radiť Prešovčanom
Prešovská radnica podporila projekt bezplatného právneho poradenstva. Advokáti budú Prešovčanom zdarma radiť v priestoroch MsÚ 26. apríla 2017.
viac
05.11.2021
Bez Trenčianskych Teplíc by to nešlo
Finálový boj Trenčína o titul Európske hlavné mesto kultúry vrcholí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %