Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
27.05.2019 01:35

Prípravy na leto v Prešovskom kraji


KOCR - Severovýchod Slovenska


KOCR Severovýchod Slovenska v rámci svojej činnosti realizuje viacero aktivít na rozvoj cestovného ruchu. Jednou z nich letný projekt LEGENDARIUM určený rodinám s deťmi.


Spolu 20 oblastí kraja predstaví dvadsiatka legendárnych hrdinov. Na vyše 50 miestach budú môcť návštevníci získať súťažné nálepky, ktoré využijú ako zľavy na vstupy alebo môžu nálepky zaslať do záverečného žrebovania. „Farebné nálepky legendárnych hrdinov budú návštevníci zbierať do originálneho komiksu, ktorý ich prevedie svetom legiend, záhad aj zábavy. Komiks s príbehmi pripravil ilustrátor Juraj G. Mandel,“ uviedol Janoško. Projekt je výnimočný tým, že spája rôzne typy prevádzkovateľov do jednej spoločnej myšlienky – priniesť turistom zážitky a spoločne propagovať Prešovský kraj. Letné putovanie s legendami sa začne 15. júna a potrvá do 15. septembra 2019.

K aktivitám patrí aj aktuálna propagácia Prešovského kraja pri príležitosti MS v hokeji. V ubytovacích zariadeniach v Prešove, Košiciach a okolí sú umiestnené propagačné materiály s tipmi na výlety, propagácia prebieha aj vo fan zónach.

Autor: (ts-Mgr. Barbora Čechová, KOCR Severovýchod Slovenska)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.09.2017
Cyklopátrania Prešovským krajom ukončia preteky v Prešove
Zábavno-poznávacie preteky Cyklopátrania Prešovským krajom vyvrcholia 9. septembra pretekom v Prešove. Cyklisti rôznych vekových a výkonnostných kategórií objavia zaujímavosti krajského mesta a jeho okolia.
viac
22.01.2019
Prešovský kraj sa predstaví v Bratislave. Za Warholom do Bratislavy
Na najväčšom slovenskom veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v Bratislave sa opäť predstaví aj Prešovský kraj. Krásy a turistické zaujímavosti kraja budú predstavené prostredníctvom originálnej maľovanej expozície. Jej centrum bude venované kráľovi pop artu Andymu Warholovi.
viac
30.11.2020
Anketu Najlepší v cestovnom ruchu PSK prispôsobili koronakríze
Siedmy ročník ankety Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja za rok 2020 vyhlásila Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska. Tradičné kategórie tento rok nahradia len dve, reagujú tak na situáciu okolo nového koronavírusu.
viac
27.07.2021
Fotografická súťaž Choď a foť je určená profesionálom i amatérom
Krajská organizácia cestovného ruchu (KOCR) Severovýchod Slovenska vyhlásila deviaty ročník fotografickej súťaže Choď a foť, do ktorej sa môžu zapojiť profesionálni aj amatérski fotografi. Informoval o tom František Baláž z KOCR Severovýchod Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %