Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
27.07.2016 12:43

Pozvánka na jubilejný XV. ročník festivalu Ľudia z rodu Rómov


Pozvánka.


Nad podujatím prevzali záštitu prezident SR Andrej Kiska, primátorka Zvolena Lenka Balkovičová a primátor Banskej Bystrice Ján Nosko.


V Banskej Bystrici a vo Zvolene sa 3. - 6. augusta uskutoční XV. ročník festivalu Ľudia z rodu Rómov. Podujatie sa koná pod záštitou prezidenta Slovenskej republiky, primátorky mesta Zvolen Lenky Balkovičovej a primátora mesta Banská Bystrica Jána Noska.

Súčasťou 4- dňového festivalu, ktorý organizuje občianske združenie Quo Vadis zo Zvolena v spolupráci s Kultúrnym združením Rómov Slovenka, ARA ART a mestami Banská Bystrica a Zvolen je množstvo zaujímavých sprievodných podujatí, ako LEPERIBEN - My nezabúdame, KLAJAZZROM, GALAPROGRAM a ďalšie podujatia.

Autor: (red)


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.07.2018
Festival The Legits Blast - headlinerom bude americká legenda
K festivalovej atmosfére patrí už neodmysliteľne kvalitná hudba. Výnimkou nebude ani medzinárodný festival The Legits Blast, ktorý sa v Banskej Bystrici uskutoční v posledný júlový víkend.
viac
13.06.2019
EKO Fest po prvýkrát v Banskej Bystrici
Občianske združenie EnviroFuture, ktoré sa už vyše 10 rokov venuje environmentálnemu vzdelávaniu, pripravilo pre Banskobystričanov EKO Fest.
viac
24.01.2020
Rokovania zlyhali na nezákonných požiadavkách dopravcu
Rokovania medzi vedením BBSK a zástupcov SAD Zvolen zlyhali na nezákonných požiadavkách dopravcu.Ten sa neuspokojil s úhradou straty za rok 2019 vo výške 2,62 milióna eur a v rozpore so zákonom požadoval vytvorenie dodatku číslo 10 k existujúcej zmluve a okamžité vyplatenie pohľadávky z roku 2018.
viac
01.08.2023
V prvý augustový víkend bude námestie patriť festivalu Voľné pódium
Už po štvrtý raz sa v meste pod Urpínom uskutoční trojdňový hudobný festival Voľné pódium, ktorý aj v tomto roku spestrí program Banskobystrického kultúrneho leta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %