Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
07.02.2018 08:15

Podvodníci využívajú už aj bosorácke praktiky


Ilustračná koláž.


Vodiči v Bratislave sa na parkoviskách môžu stretnúť s bosorkou a vešticou v jednom, ktorá ponúka pomoc so zbavením zakliatia. Informuje o tom Polícia SR na sociálnej sieti.


Policajti vychádzajú z nahláseného prípadu, ktorý sa stal na jednom z bratislavských parkovísk. Vodič polícii opísal, že keď si na parkovisku čistil auto, pristúpila k nemu žena a oznámila mu, že bol urieknutý a začala na neho bez prestávky hovoriť. "Vodič jej dal dve eurá, aby sa jej zbavil, no údajná veštica napokon od neho vymámila ešte dve bankovky, celkovo 30 eur. Ani nevedel ako a peniaze jej naozaj dal," píše o prípade polícia. Na parkovisku vraj objavila ďalších ľudí, ktorým "bolo treba pomôcť s odkliatím". Polícia varuje pred podobnými prípadmi a avizuje, že pomoc je jednoduchá. "Ak vás niekto podobný osloví, povedzte mu, že vaši osobní odklínači majú zelené plášte, blikajúce prenášadlá a malé, čierne a hlasné paličky za opaskom - a že vám radi prídu pomôcť," uvádza polícia na facebooku.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.01.2017
Z priorít rezortu vnútra
Ministerstvo vnútra má vytýčených viacero priorít, v ktorých chce pokračovať a venovať sa im aj v roku 2017 a ktoré pomôžu vylepšiť každodenný život ľudí v obciach. Rád by som Vám niektoré z nich priblížil.
viac
21.08.2017
Mestská polícia bude testovať jazdu na elektromobiloch BMW i3
Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal spolu s náčelníkom Mestskej polície hlavného mesta Ivanom Lechnerom prevzali 15. augusta dva elektromobily BMW i3, ktoré spoločnosť BMW Group Slovakia bezplatne zapožičia mestu do konca októbra 2017.
viac
19.11.2017
V Sobranciach zriadili mestskú políciu
Novozriadená Mestská polícia (MsP) v Sobranciach už vykonáva svoju činnosť. Dočasne sídli v priestoroch Materskej školy na Gagarinovej ulici.
viac
15.05.2021
Polícia upozorňuje na podvodníkov, ktorí okrádajú seniorov
Polícia v Dunajskej Strede už našla páchateľov, ktorí podvodným spôsobom lákali od seniorov peniaze.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %