Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
25.03.2018 10:32

Počas Veľkej noci začne v meste premávať cyklobus


Ilustračná snímka, zdroj: NitraDen


Počas veľkonočných sviatkov začne v Nitre opäť premávať cyklobus. Sezónna linka mestskej hromadnej dopravy v Nitre C35 vyjde do ulíc po prvý raz v piatok 30. marca a premávať bude do 21. októbra.


Aj v tomto roku ponúkne cyklistom, ale i bežným cestujúcim, spojenie sídlisk Klokočina a Chrenová s Mestským parkom a Zoborom. "Samozrejmosťou zostáva možnosť prepravy bicykla, a to bez akéhokoľvek poplatku navyše, takže cestujúci zaplatí len obvyklé cestovné za vlastnú prepravu," informovala Nitrianska organizácia cestovného ruchu (NOCR).       

V tomto roku došlo k menšej zmene trasy linky, ktorá je medzi Chrenovou a mestským parkom vedená cez zastávku Predmostie na Mostnej ulici. "Z pôvodnej trasy sa vypúšťa zastávka Divadlo Andreja Bagara a Predmostie na Wilsonovom nábreží," oznámila NOCR.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.08.2017
Cyklisti sa opäť vydajú na spoločnú jazdu mestom
Cyklisti v Nitre sa opäť vydajú do ulíc mesta, aby upozornili na svoju prítomnosť na cestách. Milovníci bicyklovania vyrazia na spoločnú jazdu 25. augusta večer zo Svätoplukovho námestia.
viac
30.03.2021
Od Veľkého piatka začne v Nitre opäť premávať cyklobus
Od Veľkého piatka (2. 4.) začne v Nitre po zimnej prestávke opäť premávať cyklobus. Autobusová sezónna linka C35, ktorú v rámci mestskej hromadnej dopravy prevádzkuje spoločnosť Arriva, je určená špeciálne na prevoz bicyklov.
viac
26.04.2022
Nitra začala s revitalizáciou Brezového hája, vysadia tam stovky stromov
V Nitre sa v týchto dňoch začala pripravovaná revitalizácia Brezového hája. Pribudnú tam stovky nových stromov a tisícky kvetov.
viac
08.09.2022
Mesto začalo s obnovou historickej budovy kina Palace
Nitrianska radnica začala v stredu s obnovou budovy bývalého kina Palace v centre mesta.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %