Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
06.06.2019 08:30

Počas letných prázdnin pripravilo CVČ Kuzmányho pre deti zaujímavé aktivity


Ilustračný výrez plagátu


Centrum voľného času na Kuzmányho ulici, ktorého zriaďovateľom je mesto Žilina, si pre deti a mládež pripravilo počas letných prázdnin širokú ponuku letných táborov.


Rodičia si môžu pre svoje deti vybrať tábory zamerané na tanec, šport či spoznávanie blízkeho okolia Žiliny.

Denné tábory sa budú konať v samotnom centre mesta na Kuzmányho ulici, v elokovanom pracovisku na sídlisku Vlčince (Zvolenská ulica 20) aj v športovej hale pri Základnej škole V. Javorku. Pre deti sú pripravené rôzne záujmové, tvorivé či športové aktivity, zábavné súťaže i výlety. Na letné tábory sa môžu prihlásiť deti vo veku od 6 do 15 rokov, v závislosti od jednotlivých táborov. Vyplnené prihlášky môžu rodičia odovzdať osobne alebo zaslať e-mailom. Všetky dôležité informácie o jednotlivých táboroch, ako aj prihlášky nájdete na webovej stránke centra www.cvczilina.sk v sekcii LETO 2019.

Centrum voľného času pôsobí na území mesta Žilina už vyše 60 rokov. Počas svojej existencie dosiahlo mnoho z jeho krúžkov v rámci Slovenska, ako i celej Európy výborné výsledky. Medzi úspešné súbory patria detský folklórny súbor Cipovička, ženská spevácka skupina Spievanky, tanečné divadlo Extad či tanečná skupina Argonnath. Na popredných miestach v slovenských i európskych súťažiach sa umiestňujú aj športovci. Tituly Majstrov Slovenska získali športovci z krúžkov florbal či futsal. Športové talenty z krúžkov CVČ si vyhliadli aj tréneri do žilinských športových klubov, či dokonca do slovenských reprezentačných výberov.

Autor: Mgr. Barbora Zigová - hovorkyňa mesta Žilina


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.08.2016
Prázdniny bez nudy
V utorok 16. augusta sa na diakovskej Colnici uskutočnil už siedmy ročník obľúbeného podujatia Prázdniny bez nudy, ktorého organizátormi sú Miestny odbor Matice slovenskej v Diakovej a Turčianske kultúrne stredisko v Martine v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK.
viac
07.08.2017
Rekonštrukcia v žilinskej MiniZOO prinesie zvieratám väčší komfort
Žilinská MiniZOO, ktorá je v správe mestského Centra voľného času, Kuzmányho 105 na sídlisku Vlčince, rekonštruuje priestory, v ktorých sa chovajú zvieratá. Od nového školského roka tak budú mať zvieratá väčší komfort.
viac
07.07.2020
Zariadenie lesnej pedagogiky pripravilo zážitkové programy pre rodiny
Zariadenie lesnej pedagogiky v Krásnych Sadoch Mlynica pod Vysokými Tatrami spúšťa od 13. júla zábavno-vzdelávacie programy pre rodiny s deťmi.
viac
01.08.2020
Centrum voľného času v Nitre pripravilo pre deti zaujímavý program
V denných letných táboroch sa počas dvoch mesiacov prázdnin vystrieda približne 260 detí, ďalších 70 trávi prázdniny v letných monotematických školách.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %