Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
10.11.2016 12:20

Petržalka dostala prestížne ocenenie


Starosta Petržalky Vladimír Bajan.


Mestská časť Bratislava-Petržalka sa ako jediná slovenská samospráva stala oceneným finalistom v súťaži o Národnú cenu SR za kvalitu v kategórii Organizácie verejného sektora.


V Zrkadlovej sieni Primaciálneho paláca si 8. novembra starosta Petržalky Vladimír Bajan a prednosta petržalského miestneho úradu Miroslav Štefánik prevzali z rúk predsedu Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR Pavla Pavlisa prestížne ocenenie v súťaži o Národnú cenu SR za kvalitu. Ako jediná slovenská samospráva sa mestská časť Bratislava-Petržalka stala oceneným finalistom súťaže v kategórii Organizácie verejného sektora.

Národnú cenu SR za kvalitu a Národnú cenu SR za spoločenskú zodpovednosť vyhlasuje ÚNMS SR ako koordinátor štátnej politiky kvality. Národné ceny v podobnej forme v súčasnosti odovzdávajú takmer vo všetkých európskych štátoch. Cieľom súťaží je oceniť tie najúspešnejšie organizácie, ktoré v priebehu roka prešli komplexným hodnotením podľa európsky uznávaných kritérií a preukázali výborné výsledky a inovatívne manažérske prístupy v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti.

 

Autor: (platz)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.11.2016
Ministerstvo udelí Cenu Slovenskej republiky za krajinu 2016
Ministerstvo životného prostredia SR udelí 9. novembra 2016 v priestoroch historickej Radnice mesta Banská Bystrica Cenu Slovenskej republiky za krajinu 2016.
viac
25.10.2018
Petržalka je víťazom Národnej ceny SR za kvalitu za rok 2018
Petržalská samospráva sa chce neustále zlepšovať, zefektívňovať svoje postupy, približovať sa ku svojim obyvateľom a zjednodušovať im kontakt s úradom.
viac
08.02.2019
Petržalka vypísala súťaž na nové logo
Mestská časť Bratislava-Petržalka vypísala súťaž grafických dizajnérov na vytvorenie nového loga. Finančná odmena pre víťaza bude 5000 eur, vrátane vytvorenia dizajnmanuálu.
viac
08.02.2022
Vyhlásili súťaž na výstavbu nájomných bytov na Muchovom námestí
Na Muchovom námestí v bratislavskej Petržalke má pribudnúť 103 mestských nájomných bytov. Na ich výstavbu vyhlásila spoločnosť Metro Bratislava, kde je väčšinovým akcionárom hlavné mesto, tender za 8,8 milióna eur bez DPH. Ponuky by sa mali otvárať 4. marca.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %