Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
16.01.2017 11:35

Opustil nás prvý predseda Združenia miest a obcí Slovenska Miloslav Hetteš


Doc. RNDr. Miloslav Hetteš, CSc.


Život nám niekedy prináša situácie, v ktorých je ťažké si usporiadať myšlienky a ešte zložitejšie je sa o ne podeliť. Takáto smutná správa nás zasiahla tento víkend.


Po dlhej a ťažkej chorobe, vo veku 62 rokov, nás navždy opustil prvý predseda Združenia miest a obcí Slovenska Doc. RNDr. Miloslav Hetteš, CSc. Miloš, ktorý svojou energiou a predstavou o silnej strešnej organizácii samosprávy začiatkom 90-tych rokov tvrdo a neúnavne pracoval na vzniku nášho združenia.

Odišiel človek, ktorý má výrazný podiel na vzniku našej organizácie a jej činnosti v prvých rokoch pôsobenia. Zostávajú nám po ňom spomienky. Každá z nich je hlbokou stopou o pracovitosti, ľudskosti, optimizme a viere v úspešnú miestnu územnú samosprávu. Presne taký bol Miloš Hetteš.

Venujme mu, prosím, tichú spomienku.

Posledná rozlúčka so zosnulým bude v piatok ‎20‎. 1‎.‎ 2017 o 16:15 v bratislavskom krematóriu.

            Česť jeho pamiatke!

Autor: Michal SÝKORA, predseda ZMOS


komentáre
SHOW ALL
podobné
07.11.2020
Predseda ZMOS Branislav Tréger vyzýva vládu na súčinnosť
Združenie miest a obcí Slovenska v súvislosti s celoplošným testovaním konštatoval, že mestá a obce podržali krajinu vždy, keď bola vystavená mimoriadne náročným skúškam. Teraz samosprávy očakávajú pomoc od centrálnej vlády.
viac
07.01.2021
Sedem zásadných pripomienok ZMOS k VO
Združenie miest a obcí Slovenska tesne pred koncom roka uplatnilo v rámci medzirezortného konania sedem zásadných pripomienok k návrhu zákona o verejnom obstarávaní. Návrh zákona predložil do medzirezortného pripomienkového konania Úrad podpredsedu vlády SR.
viac
11.09.2021
Súčasťou 31. snemu ZMOS bolo aj oceňovanie jeho najvyšších predstaviteľov
Súčasťou, v poradí 31. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bolo aj oceňovanie bývalých predsedov a prvých podpredsedov ZMOS od jeho vzniku.
viac
08.10.2022
Rokovala Rada Združenia miest a obcí Liptova
V stredu 5. októbra 2022 sa uskutočnilo rokovanie Rady Združenia miest a obcí Liptova (ZMOL). Zúčastnil sa na ňom aj predseda ZMOS Branislav Tréger.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %