Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
07.02.2018 05:43

Národný týždeň manželstva v Ružinove


Ilustračná snímka.


Mestská časť Ružinov sa aj v roku 2018 zapája do Národného týždňa manželstva, ktorý sa tentoraz nesie v duchu hesla "Manželstvo ako umenie lásky" a v Ružinove budú rôzne podujatia v termíne 12. - 18. 2. 2018.


Súťaž o najlepšiu fotografiu zo svadobnej cesty

Ako už býva zvykom, samotnému týždňu v Ružinove predchádza súťaž o najkrajšiu fotografiu manželského páru. Tohtoročná téma je svadobná cesta. Národný týždeň manželstva 2018 sa nesie v znamení hesla "Manželstvo ako umenie lásky". Keďže prvá veľká spoločná cesta býva práve tá svadobná, v tomto roku sa súťaží o NAJ fotografiu manželského páru z Ružinova zo svadobnej cesty.

Podmienky súťaže:

- jeden z manželov má trvalý pobyt Ružinova - poslať fotografiu na sutaz@ruzinov.sk - fotografia bude uverejnená na facebooku Národný týždeň manželstva v Ružinove - o víťazovi rozhodne počet "páčikov" (like) - fotky je možné posielať od 24. 1. do 9. 2. 2018, v tom čase sa bude aj hlasovať - súťaž bude ukončená 9. 2. 2018 a v ten istý deň budú známi aj výhercovia - výhercovia budú pozvaní na spoločensko-zábavný večer, kde budú ocenení

Spoločenský večer

Večer plný zábavy, počas ktorého si manželia budú môcť vychutnať spevácke vystúpenie, tanečný workshop i občerstvenie, je pripravený na pondelok 12.2.2018 v DK Ružinov. Od 19:00 hod. sa budú môcť manželské páry z Ružinova zabaviť počas moderovaného večera a otvoriť tak týždeň manželstva vo veľkom štýle a zadarmo. Je potrebné sa iba prihlásiť do 10. februára 2018 na adrese ntm@ruzinov.sk.

Obnova manželských sľubov

Počas národného týždňa manželstva si majú možnosť obnoviť svoje manželské sľuby vo farskom kostole Panny Márie Pomocnice kresťanov (Miletičová ulica č. 7) o 17:15 hod. všetky páry, ktoré sú po sv. omši pozvané na prednášku na tému manželské vzťahy. Tú si pripraví poradenské centrum pre rodiny Family Garden. Prichystané bude aj malé občerstvenie.

Korčuľovanie – Spolu na ľade

Pre milovníkov zimných športov a predovšetkým korčuľovania je pre rodiny s deťmi bezplatne k dispozícii ľadová plocha na Zimnom štadióne V. Dzurillu v sobotu 17. 2. 2018 od 17:15 do 18:15 hod. Pre deti aj dospelých je pripravené pri vstupe sladké prekvapenie.

Filmové premietanie

V spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov a kinom Nostalgia je pre ružinovské manželské páry pripravené aj bezplatné filmové premietanie z ponuky kina Nostalgia  (Nivy). Lístky získajú všetky manželské páry, ktoré sa zúčastnia spoločenského večera.

 Manželské páry si budú môcť vychutnať spoločne strávený večer v rôznych prevádzkach v Ružinove, ktoré pripravujú špeciálne zľavy, ktoré budú trvať počas Národného týždňa manželstva.

Zoznam reštaurácií a všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.ruzinov.sk.

Autor: (ts-MČ Bratislava-Ružinov)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.11.2017
Ružinovská lýra dáva opäť príležitosť mladým talentom
Mestská časť Bratislava - Ružinov a Cultus Ružinov aj tento rok hľadajú tých najlepších skladateľov a textárov z Bratislavského kraja. Víťazná pieseň získa publicitu a mediálnu podporu v rozhlase RTVS a rádiu Viva.
viac
17.09.2018
Ružinov hľadá najlepších slovenských primášov
Bratislavský Ružinov v spolupráci s miestnou organizáciou Cultus Ružinov hľadajú najlepších slovenských primášov. V rámci tohtoročnej rovnomennej súťaže hľadajú najlepších vedúcich hudobníkov, ktorí hrajú prím, teda prvé husle v ľudovej cimbalovej kapele, či v inom hudobnom súbore.
viac
18.08.2020
Prispieva miestne podnikanie k rozvoju vašej komunity?
Prispieva miestne podnikanie k rozvoju vašej komunity a navyše má aj pozitívny prístup k ochrane životného prostredia? Dajte vedieť miestnym podnikateľom, že sa môžu zapojiť do súťaže so svojím príbehom a inšpirovať ostatných.
viac
20.10.2020
O cenu Európskeho týždňa mobility 2020 bojovali aj samosprávy
Do Európskeho týždňa mobility 2020 sa svojimi aktivitami a trvalými opatreniami zapojilo 55 samospráv. Najaktívnejšou samosprávou sa stala mestská časť Bratislavy – Ružinov, s originálnym podujatím uspelo aj mesto Senec a aj Levoča získala ocenenie v kategórii samospráv Efektívne trvalé opatrenie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %