Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
04.12.2016 07:40

Najvyššie ocenenia si v súťaži ZlatyErb.sk odniesli Martinčania


Snímka: (ums)


Počas 15. ročníka Medzinárodného kongresu ITAPA 2016 vyhlásili v hoteli Crowne Plaza v Bratislave výsledky v poradí už 13. ročníka súťaže ZlatyErb.sk 2016.


Súťaž ZlatýErb.sk každoročne vyhlasuje Únia miest Slovenska a občianske združenie eSlovensko pod záštitou vysokých ústavných činiteľov Slovenskej republiky v spolupráci so Združením informatikov samospráv Slovenska ZISS a medzinárodným kongresom ITAPA. Záštitu nad súťažou aj tento rok prevzal Peter Pellegrini, digitálny líder SR a podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu.

Hlavným cieľom súťaže ZlatyErb.sk je podporiť informatizáciu slovenských samospráv, výmenu skúseností, oceniť výnimočné projekty a ohodnotiť snahu zástupcov samospráv účinne využívať informačno-komunikačné technológie smerujúce k zvýšeniu kvality ich služieb pre verejnosť.

V 13. ročníku súťaže odovzdávali ocenenia Erika Jurinová, predsedníčka Výboru NR SR pre ľudské práva a národnostné menšiny; Milan Galanda, generálny sekretár ÚMS a Lucia Kondáš, zástupkyňa medzinárodného kongresu ITAPA.

Ceny „ZlatyErb.sk“ boli udeľované v troch hlavných kategóriách: Najlepšia stránka obcí, Najlepšia stránka miest a mestských častí a Najlepšia stránka samosprávneho kraja.

Viac v Obecných novinách č. 47-48/2016 na str. 13

Autor: (ums)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.05.2016
Soška Oskara bez bariér zdobí mesto Liptovský Mikuláš a obec Rohožník
Vyvrcholením prvého dňa 27. snemu Združenia miest a obcí Slovenska bol galaprogram, počas ktorého sa predstavili finalisti celoročnej súťaže Oskar bez bariér za rok 2015.
viac
02.05.2017
V jedálničku našich detí by mali pribudnúť ryby a strukoviny
Myslí si to olympijský víťaz v chôdzi Matej Tóth, ktorý sa stal tvárou projektu o zdravom životnom štýle "Hravo ži zdravo". Už po šiestykrát mapoval životný štýl piatakov základných škôl po celom Slovensku. Najúspešnejších účastníkov čakal Matej Tóth vo Vysokých Tatrách s tréningovým prekvapením.
viac
07.06.2019
Súťaž Skutok pre mokraď vyhrali Hôrčatá
Záverečnú sprievodnú súťaž školského programu Na túru s Naturou – Skutok pre mokraď vyhrala prieskumná skupina Hôrčatá zo Základnej školy v obci Hôrka.
viac
21.11.2020
Absolútnym víťazom súťaže Slovenská kronika 2020 sa stala obec Lehota
Vyhlásenie výsledkov 11. ročníka celoštátnej súťaže sa tento rok pre pandémiu uskutočnilo netradične – online. Súťaž organizuje Národné osvetové centrum v spolupráci so Slovenskou národnou knižnicou, Slovenským národným múzeom a Združením miest a obcí Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %