Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
15.01.2019 02:30

Najmladšia generácia dostala darom indoorové ihrisko


Snímka zdroj: seredsity.sk


Najmladšia generácia Sereďanov bude mať odteraz príležitosť tráviť chvíle hier na novom indoorovom ihrisku. Seredskej samospráve ho na základe dlhodobej spolupráce venovala spoločnosť Samsung.


"Tešíme sa tomuto daru, má hodnotu vyše 20.000 eur," povedal pre TASR primátor Serede Martin Tomčányi. Ihrisko s mnohými hernými prvkami podnecujúcimi fantáziu a mobilitu detí je situované v objekte miestneho kina. Deti v meste doteraz navštevovať ihrisko takéhoto typu aj počas zimných mesiacov nemohli.       

V letných mesiacoch môžu deti v Seredi využívať viaceré vonkajšie ihriská pri bytových domoch a v parku. Na ich údržbu a postupnú modernizáciu vynaložilo mesto v roku 2018 takmer 17 000 eur.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
18.04.2016
Štúrovo sa rozhodlo rozšíriť kúpalisko Vadaš o celoročné wellness centrum
Mesto Štúrovo ako jediný spoločník firmy VADAŠ, s. r. o., sa rozhodlo rozšíriť termálne kúpalisko v Štúrove o nový wellness v hoteli Thermal. Jeho výstavbou chce dosiahnuť zvýšenie návštevnosti aj mimo letnej turistickej sezóny.
viac
30.04.2016
Mestskí poslanci schválili zmeny cestovného v autobusovej doprave
Cestujúcich v nitrianskej mestskej autobusovej doprave (MAD) čakajú zmeny. Mestskí poslanci na svojom aprílovom rokovaní odsúhlasili zavedenie nových druhov platieb a zmenili aj výšku niektorých zliav na cestovnom.
viac
26.05.2017
Mestu Trebišov sa podarilo vyhrať grant na zriadenie petangového ihriska
Mesto Trebišov uspelo v programe „Gesto pre mesto“, ktorý vyhlásila Raiffeisen banka. Projekt „Prvé petangové ihrisko pre seniorov v Trebišove" dostal najvyšší počet hlasov vo verejnom hlasovaní. Mesto tak získa finančný dar vo výške 1 000 eur na jeho realizáciu.
viac
27.05.2020
Mesto Žilina darovalo zdravotníkom tisícky rúšok
Fakultnú nemocnicu s poliklinikou Žilina dnes navštívil žilinský primátor Peter Fiabáne. Priniesol jej dar v podobe 10-tisíc kusov jednorazových chirurgických rúšok, ktoré Žilinčania získali z družobného čínskeho mesta Changchun.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %