Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
18.02.2018 08:45

Nájdi si prácu na zimáku – 2. ročník Veľtrhu kariéry a pracovných príležitostí


Pozvánka.


Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici (UMB) a UMB Hockey Team (univerzitný hokejový tí) pod záštitou rektora Vladimíra Hiadlovského v spolupráci s mestom Banská Bystrica organizujú podujatie Zo školy na zimák – Univerzitný deň pracovných príležitostí.


Dňa 27.  februára 2018 od 14.00 hod. sa zimný štadión zmení na veľtrh, kde si študenti Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici a široká verejnosť môže nájsť prácu, brigádu či   stáž.

 Športový zážitok garantuje majstrovský zápas Európskej univerzitnej hokejovej ligy medzi UMB Hockey Team a HC MASARYK UNIVERSITY. Kvalitu veľtrhu a široké spektrum voľných pracovných pozícií garantuje 24 vystavovateľov rôzneho zamerania.

Tento rok prijalo pozvanie 14 vystavovateľov pôsobiacich v rámci Banskobystrického samosprávneho kraja a 10 vystavovateľov je priamo z Banskej Bystrice.

Hlavným partnerom podujatia je spoločnosť Amazon, ktorá ponúka pre vysokoškolákov široké spektrum stáží na Slovensku a v Česku. Prináša im tak možnosť naštartovať svoju kariéru v dynamicky sa rozvíjajúcej spoločnosti. V priestoroch štadióna prezentujú voľné pracovné miesta tri personálne agentúry, ktorých klientami sú nielen regionálne spoločnosti, ale aj zahraničné a nadnárodné spoločnosti otvárajúce dvere záujemcom o prácu aj v zahraničí.

Návštevníci veľtrhu majú možnosť nielen získať prehľad o ponuke voľných pracovných miest a o požiadavkách na obsadenie ponúkaných pozícii, ale aj priamo odovzdať svoj životopis do rúk jednotlivých vystavovateľov.

Podujatie Zo školy na zimák má aj tento rok benefičný charakter. Výťažok z dražby dresov hráčov univerzitného tímu bude venovaný združeniu Svetielko nádeje, ktoré Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici podporuje už druhý rok.

 Program podujatia:

14:00 – 17:00 prezentačné stánky firiem a neziskových organizácií

14:20 – 14:45 rozcvička hokejových tímov na ľadovej ploche

15:00 – 17:00 zápas

Autor: Ing. Dana Straková, marketingová komunikácia UMB


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.10.2017
Zimný štadión v Banskej Bystrici bude opäť dejiskom netradičného podujatia
Už túto stredu sa uskutoční športovo-kultúrne podujatie organizované pod záštitou rektora Univerzity Mateja Bela doc. Ing. Vladimíra Hiadlovského, PhD., v spolupráci s univerzitným hokejovým tímom UMB Hockey Team a Radou študentov mesta Banská Bystrica – Zo školy na zimák.
viac
20.03.2019
Otvorenie výstavy na tému „100 rokov slovenskej diplomacie“
Na Fakulte politických vied a medzinárodných vzťahov Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Miroslav Lajčák 19. marca otvoril výstavu na tému „100 rokov slovenskej diplomacie“.
viac
13.04.2019
Vzdelávanie pre budúcnosť - konferencia na pôde PF UMB
Pri príležitosti 70-tich rokov vysokoškolského učiteľského vzdelávania v Banskej Bystrici a 65. výročia vzniku Pedagogickej fakulty sa na pôde Pedagogickej fakulty UMB konala 10. 4. 2019 vedecká konferencia bohatá na prednášky, diskusie a tvorivé prezentácie.
viac
25.11.2020
Triediace centrum zálohového systému PET fliaš by dalo prácu asi 150 ľuďom
Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) podporuje iniciatívu spracovateľa PET fliaš na vznik triediaceho centra zálohového systému v Banskej Bystrici.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %