Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
13.11.2017 01:54

Nadačný fond Karpatskej nadácie podporí verejnoprospešné projekty


Snímka zdroj: (karpatskanadacia.sk).


Neziskové organizácie aj aktívne neformálne skupiny z východného Slovenska môžu na svoje verejne prospešné rozvojové projekty získať celkovú sumu 15 000 eur.


Finančnú podporu ponúka nadačný fond Getrag spravovaný Karpatskou nadáciou v rámci tretieho ročníka programu, ktorý otvorili v pondelok.       

Nadácia prijíma žiadosti o podporu do 15. januára 2018. Program Getrag pre región podporí projektové zámery neziskových organizácií v oblasti bezpečnosti, mobility, environmentálneho vzdelávania, rozvoja a zodpovednosti u detí a mládeže. Informovala o tom PR manažérka Karpatskej nadácie Barbara Kollárová.       

V minulom roku pribudli v regióne prostredníctvom programu dve oddychové zóny a dve komunitné záhrady, štyri komunity zároveň zrealizovali svoje plány na rozvoj voľnočasových aktivít.       

Informácie o výzve a grantových programoch sú zverejnené na webstránke www.karpatskanadacia.sk.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.03.2017
Karpatská nadácia rozdelila z Nadačného fondu Getrag takmer 40 000 eur
Druhý ročník grantových programov Getrag pre ľudí a Getrag pre región, ktorý administruje košická Karpatská nadácia (KN) a je financovaný z asignácie dane z príjmu spoločnosti Getrag Ford Transmissions (GFT) Slovakia, prerozdelil 36 600 eur.
viac
13.04.2017
V roku 2017 ožije ďalších 23 zelených oáz po celom Slovensku
Revitalizácia parku, obnova náučného chodníka, vytvorenie komunitnej záhrady a ďalšie ekologické projekty sa zrealizujú vďaka grantovému programu Zelené oázy. V 11. ročníku, ktorý vyhlásila Nadácia Ekopolis a spoločnosť SLOVNAFT, a. s., získalo podporu 23 projektov v celkovej výške 56 000 eur.
viac
09.05.2017
Rozhodnúť o víťazovi Ceny verejnosti môžete i vy
Nadácia Orange umožní každému v online hlasovaní vyjadriť svoje sympatie jednej z nominovaných mimovládnych organizácií a udeliť tak Cenu verejnosti.
viac
14.03.2018
Karpatská nadácia podporila šesť projektov na východnom Slovensku
Karpatská nadácia (KN) v Košiciach v utorok podporila z grantového programu Spoločne pre región podporených ďalších šesť projektov, ktoré vylepšia životné prostredie a umožnia deťom a mládeži v Košickom a Prešovskom kraji plnohodnotne a bezpečne tráviť voľný čas.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %