Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
06.12.2016 08:15

Na žiadanie grantu z Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne


Logo.


Na podanie žiadosti o grant Dunajského fondu ostávajú necelé dva týždne. Neziskové organizácie môžu požiadať o podporu svojich projektov do 15. decembra.


Grantová výzva je zameraná na oživovanie a skvalitňovanie verejných priestorov na Dunaji a Malom Dunaji.      

Dunajský fond je nadačným programom Stredoeurópskej nadácie. Je to nezisková platforma združujúca ľudí, zdroje a nápady v prospech oživovania, kultivovania, rozvíjania a ochrany verejných priestranstiev na území Dunaja a Malého Dunaja.      

V grantovej výzve je k dispozícii na prerozdelenie vyše 54 000 eur. Realizuje sa vďaka podpore VÚB Banky/Nadácie VÚB, spoločnosti Slovnaft, rodiny Kúšikovcov, Petra Kurhajca a nadácie Green Foundation. Podrobné podmienky a formuláre sú na webovej stránke fondu www.dunajskyfond.sk.     

Informácie poskytol Juraj Tedla z Dunajského fondu.

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
04.10.2016
Vyhlásili druhú grantovú výzvu Dunajského fondu
V rámci nadačného programu Dunajský fond vyhlásila 3. októbra 2016 Stredoeurópska nadácia druhé grantové kolo, ktoré je zamerané na oživovanie a skvalitňovanie verejných priestorov na Dunaji a Malom Dunaji. Informoval o tom Juraj Tedla zo Stredoeurópskej nadácie.
viac
10.02.2017
Košice vyčlenili viac financií na rozvoj kultúry
V grantovej výzve na podporu rozvoja kultúry pre rok 2017 pripravilo mesto Košice vyššiu čiastku ako po minulé roky – celkovo 250 000 eur.
viac
22.05.2017
Na projekty oživenia okolia Dunaja poputuje vyše 55 000 eur
Na podporu projektov na kultivovanie a oživenie prostredia Dunaja a Malého Dunaja poputuje z Dunajského fondu vyše 55 000 eur. Peniaze v rámci druhej grantovej výzvy získalo osem projektov neziskových organizácií. Podporené budú aktivity od Bratislavy až po Komárno.
viac
11.03.2020
Žilinská župa podporí dobré projekty v kraji
Žilinská župa predstavila ďalšiu formu podpory významných projektov v kraji. Ide o Dotácie predsedníčky ŽSK, ktoré sú zacielené na podporu aktivít nadregionálneho charakteru. Zároveň o necelý týždeň uplynie lehota na prihlasovanie žiadostí o participatívne dotácie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %