Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
13.07.2016 02:07

Na mestskom úrade v Kežmarku otvorili pracovisko prvého kontaktu


Mestský úrad.


Pracovisko prvého kontaktu sa nachádza vo vynovených priestoroch na prízemí radnice.


Ako uviedla komunikačná manažérka mesta Zuzana Šlosárová, pracovisko bude pre verejnosť otvorené od pondelka do piatka a jeho hlavným cieľom je urýchlenie služieb.      

"Spájame niekoľko služieb na jedno miesto, aby boli komplexnejšie a rýchlejšie. V miestnosti sa nachádza informátor, dve pokladne a miesto osvedčovania listín," vysvetlila Šlosárová. Ako doplnila, pracovisko funguje každý deň od pondelka do piatka od 8. hodiny. V pondelok, utorok a štvrtok je otvorené do 15. hod., v piatok do 14:30 hod. a v stredu sú úradné hodiny predĺžené do 16:30 hod..       

Podľa Šlosárovej jedným z dôvodov zmeny je mať na úrade dôstojný priestor prvého kontaktu s občanmi a návštevníkmi. "Ďalej sme chceli urýchliť niektoré služby, vynovené priestory umožňujú platbu prostredníctvom terminálu. Občania tak majú možnosť realizovať úhrady na radnici a v budove matričného úradu aj prostredníctvom platobnej karty," doplnila Šlosárová. Zároveň dodala, že novinkou na mestskom úrade je aj vyvolávací systém, ktorý urýchli vybavenie návštevníkov pracoviska.  

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.03.2020
Dôležité informácie pre občanov a podnikateľov
Ako postupovať pri vybavovaní žiadostí v klientskych centrách a na okresných úradoch od pondelka 16. 3. 2020.
viac
04.05.2020
Zmena pracovného času na Mestskom úrade Handlová
Z dôvodu mimoriadnej situácie súvisiacej s pandémiou COVID-19 budú zamestnanci Mestského úradu Handlová (ďalej MsÚ) pracovať v termíne od 1. mája 2020 v skrátenom pracovnom týždni, t.j. od pondelka do štvrtka, pričom sa menia aj stránkové hodiny MsÚ.
viac
19.06.2020
Budovu radnice v Zlatých Moravciach čaká rekonštrukcia
Mesto Zlaté Moravce začína s rekonštrukciou budovy mestského úradu. Počas rekonštrukčných prác presťahujú jednotlivé oddelenia úradu na päť rôznych pracovísk v meste, fungovať však budú v riadnom režime.
viac
23.07.2020
Zamestnanci radnice menia každú stredu kanceláriu za park
Kanceláriu v dolnokubínskej radnici menia úradníci raz týždenne za vysunuté pracovisko v Parku Martina Kukučína. Každú stredu až do konca leta poskytnú pracovníci mestského úradu obyvateľom administratívnu pomoc so žiadosťami a rôznymi dokumentmi.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %