Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
13.08.2018 04:00

Na Lečofeste sa zídu kuchárske tímy i westernoví nadšenci


Lečofest - ilustračný výrez plagátu


Súťaž vo varení známej letnej špeciality ponúkne deviaty ročník Lečofestu, ktorý sa bude konať 25. augusta v Hurbanove. Súťažné družstvá sa opäť zídu v parku Hliník v mestskej časti Bohatá, aby sa pokúsili uvariť čo najchutnejšie lečo.


Organizátori z občianskeho združenia Priatelia koní a westernu spolu so Slovenským zväzom záhradkárov okrem súťaže gurmánov pripravili aj sprievodný kultúrny program. „Lečofest bude spojený aj s výstavou zeleniny, ovocia, kvetín a zaváranín. Počas celého popoludnia budú môcť návštevníci ochutnať aj pravý slovenský med od domácich včelárov,“ informovali.       

Súčasťou tohtoročného Lečofestu budú aj tvorivé dielne, i rôzne westernové súťaže. Pripravené sú aj rôzne atrakcie pre deti a špeciality vo festivalovom bufete.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
12.12.2017
Vianočné obdobie na Orave spríjemní rozmanitý program
Tak ako každý rok, aj tento podčiarkne vianočnú atmosféru na Orave séria podujatí Oravského kultúrneho strediska, organizácie v zriaďovateľskej pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja.
viac
16.04.2018
AMFO 2018
V tomto roku sa koná už 46. ročník celoštátnej postupovej súťaže neprofesionálnej fotografickej tvorby AMFO 2018, čím sa táto súťaž radí medzi najstaršie a rozsahom najväčšie celoštátne súťažné prehliadky svojho druhu na Slovensku.
viac
03.10.2018
Výstava Ružinovskej ekologickej fotografie
Mestská časť Bratislava-Ružinov vyhodnotila už po trinásty krát súťaž Ružinovská ekologická fotografia. O tom, že ekológia a fotografia môžu spolu dobre fungovať sa už niekoľko rokov presviedčajú účastníci, diváci i organizátori tohto podujatia.
viac
08.03.2023
Múzeum vyhlásilo súťaž o najkrajšiu kraslicu, prihlásiť sa môže ktokoľvek
Horehronské múzeum v Brezne vyhlásilo druhý ročník súťaže Veľkonočná pisanka, ktorej cieľom je prezentovať výrobcov kraslíc a podporiť i pomôcť uchovávať tradičné ľudové remeslá.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %