Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
29.03.2018 08:00

Motivácia a ocenenie práce je dôležité


Ilustračná snímka


Bratislavský samosprávny kraj pripravil ku Dňu učiteľov prekvapenie pre zamestnancov na školách vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti.


Župa týmto gestom vyjadruje poďakovanie a úctu tým, ktorí sú odhodlaní posúvať školstvo dopredu a záleží im na jeho rozvoji.

„S kolegami chceme oceniť prácu pedagogických, ale aj nepedagogických zamestnancov 57 stredných škôl a školských zariadení v našej správe. Vieme, že ich úloha je neľahká, čo sa týka financií, postavenia, zodpovednosti. Aspoň takýmto malým krokom im chceme na Deň učiteľov vyjadriť úctu, poďakovať sa im za ich skvelú prácu, vytrvalosť a zároveň im pripomenúť, že školy sú našou prioritou,“ ozrejmil predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

Bratislavská župa sa v spolupráci s kníhkupectvom Martinus rozhodla oceniť prácu tých, ktorým záleží na tom, aby sa školstvo posúvalo na vyššiu úroveň, ktorí svojou každodennou prácou rozvíjajú a pomáhajú žiakom, aby sa čo najlepšie uplatnili v každodennom živote. 2900 pracovníkov oddaných svojej profesii dostalo od župy ako pozornosť a zároveň poďakovanie darček vo forme 25e poukážky do kníhkupectva a tematický hrnček s nápisom „Vzdelanie mení svet“ Som jeho súčasťou. Osobitné poďakovanie patrí aj nepedagogickým zamestnancom župných škôl, na ktorých sa veľakrát zabúda, pretože aj oni sa významnou mierou podieľajú na fungovaní a chode škôl a školských zariadení.

Video pozdrav predsedu Bratislavského samosprávneho kraja nájdete na tomto linku:

https://www.facebook.com/bratislavskykraj.sk/videos/10151095428284963/

 

Autor: (ts-BSK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
28.03.2017
Vyhlásenie predsedu ZMOS: Učiteľom patrí mimoriadna vďaka a hlboká úcta
Bratislava 28. marec 2017 – Dnešný deň historický patrí Medzinárodnému dňu učiteľov a spája sa s narodením a odkazom Jána Amosa Komenského. Združenie miest a obcí Slovenska ho vníma ako príležitosť verejne oceniť tých, ktorí sú v mestách a obciach nositeľmi vzdelanosti.
viac
28.03.2019
BSK: Kraj opäť odmeňuje učiteľov
Presne 3 408 zamestnancov župných škôl už zajtra pri príležitosti Dňa učiteľov dostane poďakovanie a ocenenie za svoju prácu. Každý pedagogický aj nepedagogický zamestnanec župnej školy dostane 100 eurovú odmenu podľa výšky svojho úväzku.
viac
13.05.2019
Župa poďakovala tisícke učiteľov
Bratislavský samosprávny kraj zorganizoval v utorok 7. mája na Železnej studničke pre učiteľov stredných škôl vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti „Učiteľský piknik“.
viac
09.10.2021
Stredné školy sa prezentovali na Dni župných škôl
Žiaci posledných ročníkov základných škôl, rodičia či výchovní poradcovia si mohli prezrieť ponuku župných stredných škôl. Porozprávať sa mohli priamo so študentmi a pedagógmi o možnostiach štúdia, odboroch, úspechoch i osobných skúsenostiach.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %