Utorok 19.03.2024
Dnes má meniny 
Jozef
°C
17.02.2018 09:51

Mesto začne odstraňovať z ulíc vraky áut


Ilustračná snímka.


Mesto Nové Zámky začne postupne odstraňovať z ulíc nepojazdné autá. Radnica pri tom bude spolupracovať so súkromnou firmou z Hornej Kráľovej, ktorá má vlastné parkovisko i autorizáciu na spracovanie starých vozidiel.


Ako informovala Mestská polícia (MsP) v Nových Zámkoch, proces likvidácie automobilových vrakov z verejných priestranstiev začne na základe písomnej žiadosti na odvoz konkrétneho auta, pričom MsP bude zabezpečovať celý priebeh jeho odstraňovania.       

Po označení auta určeného na odstránenie budú mestskí policajti vyhotovovať aj dôkladnú fotodokumentáciu. "Po vykonaní všetkých potrebných úkonov bude motorové vozidlo naložené na odťahové vozidlo, ktoré ho odvezie na určené parkovisko. Odvoz bude ihneď nahlásený na štátnu políciu a všetky známe údaje budú zverejnené na úradnej tabuli mesta i na jeho webovej stránke," oznámila MsP.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
31.10.2017
Mesto Nové Zámky zrekonštruovalo kanceláriu prvého kontaktu
Od utorka 24. októbra 2017 je kancelária prvého kontaktu v prevádzke opäť na prízemí budovy mestského úradu.
viac
07.04.2018
Spomínajú na obete náletov v 2. svetovej vojne
Koniec druhej svetovej vojny si v sobotu pripomínajú v Nových Zámkoch položením vencov k pamätníku obetiam, besedou so svedkami, výstavou fotografií a dokumentov o ničivom bombardovaní mesta i ukážkou bojov na Sihoti, spojenou s prezentáciou historických zbraní.
viac
20.07.2018
Múzeum Jána Thaina predstaví Klenoty Tibetu
Múzeum Jána Thaina v Nových Zámkoch sprístupní výstavu budhistických artefaktov Klenoty Tibetu. Návštevníci budú mať možnosť vidieť sochy, obrazy i rituálne predmety, ktoré státisíce ľudí v budhistických krajinách i mimo nich používajú ako pomôcku pri hľadaní vnútornej spokojnosti.
viac
21.02.2023
Vraky áut z ulíc bude samospráva odťahovať na záchytné parkovisko
Vozidlá stojace na parkoviskách či komunikáciách bez evidenčného čísla alebo bez platnej emisnej či technickej kontroly bude mesto Lučenec odťahovať na záchytné parkovisko.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
76.93 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.14 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.93 %