Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
17.12.2017 04:49

Mesto vyhlásilo vianočnú súťaž o naj fotografiu a video z Popradu


Výrez z vizuálu súťaže.


Mesto Poprad pripravilo pre všetkých fanúšikov sociálnej siete Instagram fotografickú súťaž spojenú s Vianocami.


Cieľom súťaže je dať všetkým Popradčanom i návštevníkom mesta príležitosť podeliť sa o originálne zábery z Popradu v čase vianočných sviatkov a vytvoriť tak najväčšiu galériu fotografií a videí popradských Vianoc vo virtuálnom priestore.

„Na jednej strane chceme domácich motivovať k tomu, aby poslali odkaz do sveta zo svojho mesta aj s posolstvom, ktoré mu dá vlastný, osobný príbeh. Na strane druhej budeme radi, ak sa do súťaže zapoja aj cezpoľní a uvidíme, ako vnímajú vianočný Poprad oni,“ uviedol primátor Popradu Jozef Švagerko.

Do súťaže sa môžu ľudia zapojiť tak, že na svojom instagramovom profile uverejnia vianočnú fotografiu (video) z mesta Poprad, pridajú súťažné hashtagy #poprad a #popradskevianoce a adresujú ju (označia profil) @mestopoprad.

„V súvislosti so súťažou vznikol vizuál s hashtagom #popradskevianoce sú najkrajšie, ktorý bude sprevádzať propagačnú kampaň a bude zároveň leitmotívom tohtoročných Vianoc v Poprade. Vizuál sa už objavil na webovom sídle mesta Poprad a jeho stránkach resp. profiloch na sociálnych sieťach Facebook, Twitter a Instagram. Súčasťou uvedenej kampane budú aj printové vizuály umiestnené v uliciach mesta,“ uviedol Marián Galajda.

Detailné súťažné podmienky sú uvedené na webovom sídle mesta Poprad: https://www.poprad.sk/?program=51&module_action__0__id_ci=147866

Autor: (MsÚ)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.03.2017
Oslavy 70. výročia vzniku mesta Vysoké Tatry budú trvať celý rok
V priebehu tohto roka si budú pod tatranskými končiarmi pripomínať 70. výročie vzniku jednotného samosprávneho celku, ktorý dal dovtedy satelitným osadám podhorských obcí možnosť spoločného vývoja.
viac
10.05.2017
Do súťaže Slovak Press Photo sa môžu prihlásiť amatéri i profesionálni fotografi
Úroveň súťaže sa z roka na rok zvyšuje a počet prác, ktoré sú vyradené v prvom kole pre nedostatočnú kvalitu, je stále nižší.
viac
19.05.2017
Fotomaratón Martin 2017
Opäť po roku sa záujemcovia o fotografiu a súťaženie môžu tešiť na ďalší, v poradí už piaty ročník podujatia s názvom Fotomaratón Martin 2017. Účastníci budú vítaní 27. mája 2017 o 10. hodine v klubových priestoroch Turčianskeho kultúrneho strediska v Martine.
viac
04.10.2017
Ministerstvo spustilo pilotný ročník súťaže ENVIROMESTO 2017
Ministerstvo životného prostredia SR pripravilo pre environmentálne aktívne mestá súťaž ENVIROMESTO 2017, ktorá bude prebiehať v jesenných mesiacoch.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %