Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
31.07.2018 07:53

Mesto vyhlásilo súťaž návrhov na rozšírenie mestského úradu


Ilustračná snímka (msu)


Riešenie rozšírenia priestorov Mestského úradu v Senci má vygenerovať súťaž architektonických návrhov. Oznámenie o otvorenej súťaži zverejnili v pondelok vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).


Predmetom súťaže je návrh prístavby, ktorá má doplniť nedostatočný administratívny priestor existujúcej budovy a prípadná rekonštrukcia súčasného objektu, ktorá bude zahŕňať najmä dispozičné preusporiadanie jednotlivých priestorov. "Návrh by mal poskytnúť energeticky úsporný objekt, ktorý nebude samosprávu zaťažovať prehnanými prevádzkovými nákladmi, a zároveň vytvorí reprezentatívnu a moderne vybavenú verejnú budovu mestského úradu," píše sa v oznámení.       

Predpokladaná hodnota zákazky je od 139.900 do 161.360 eur bez DPH. Návrhy možno poslať do 10. októbra 2018. „Architektonické riešenie musí obsahovať aj funkčné a prevádzkové riešenie a technickú a ekonomickú realizovateľnosť návrhu, rovnako tak musí prezentovať kontext umiestnenia stavby do širších vzťahov,“ spresňuje samospráva.       

Návrhy bude hodnotiť osemčlenná odborná porota, najlepšie odmení mesto finančnou prémiou. Všetky zákazky na služby, ktoré budú nasledovať po súťaži, budú pridelené víťazovi alebo víťazom súťaže.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
23.05.2016
Mesto akceptovalo požiadavky obyvateľov sťažujúcich sa na jarmok
Žiarska samospráva sa rozhodla vyjsť v ústrety nespokojným obyvateľom, ktorí nedávno iniciovali petíciu za presťahovanie žiarskeho jarmoku do inej lokality.
viac
31.10.2017
Mesto Nové Zámky zrekonštruovalo kanceláriu prvého kontaktu
Od utorka 24. októbra 2017 je kancelária prvého kontaktu v prevádzke opäť na prízemí budovy mestského úradu.
viac
18.07.2022
Nový mestský úrad je výsledkom architektonickej súťaže s 51 návrhmi
Mesto Leopoldov oficiálne otvorilo novú budovu svojho mestského úradu. Objekt je výsledkom architektonickej súťaže, do ktorej bolo prihlásených až 51 návrhov.
viac
22.08.2023
Mesto pokračuje s prípravou obnovy svojej plavárne
Mesto Zvolen pokračuje s prípravou obnovy svojej mestskej plavárne. Potvrdil to hovorca mesta Martin Svatuška s tým, že samospráva končí s prípravou zadávacích podmienok pre súťaž návrhov.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %