Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
01.10.2019 01:10

Mesto vyčlenilo 150-tis. eur na obnovu šiestich školských telocviční


Ilustračná snímka (tasr)


Mesto Komárno odovzdalo do užívania vynovenú telocvičňu v ZŠ s vyučovacím jazykom maďarským na Eötvösovej ulici. Vo veľkej a malej telocvični pribudli nové podlahy. Škola je jednou zo šiestich základných škôl, na obnovu ktorých vyčlenili mestskí poslanci z tohtoročného rozpočtu 150-tis. eur.


Peniaze sú určené na rekonštrukciu a modernizáciu školských telocviční, informovalo vedenie mesta.       

Okrem telocvične v Základnej škole na Eötvösovej ulici plánuje samospráva vymeniť okná vo veľkej telocvični a na spojovacej chodbe telocvične v Základnej škole J. A. Komenského, kde sa uskutoční aj výmena obkladu a vymaľovanie chodby telocvične. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským Móra Jókaiho budú opravené kryty stien v telocvični, v Základnej škole na Pohraničnej ulici sa uskutoční výmena okien. V Základnej škole s vyučovacím jazykom maďarským na Ulici práce plánuje samospráva opraviť podlahu a rozšíriť vybavenosť v malej telocvični. V Základnej škole na Rozmarínovej ulici sa uskutočnia opravy sociálnych miestností a výmena výplní otvorov v šatniach a v telocvični.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.05.2018
Mesto plánuje na vybraných školách zriaďovať komunitné centrá
Do nitrianskych základných (ZŠ) škôl zapísali tento rok rodičia celkovo 810 detí. Radnica pre ne na budúci školský rok plánuje otvoriť na 14 základných školách spolu 41 prváckych tried.
viac
23.03.2021
Petržalka otvorila celý prvý stupeň ZŠ, otvoré sú aj škôlky
Po zvážení epidemiologickej situácie a prevádzkových podmienok petržalských základných a materských škôl je od 22. marca 2021 v prevádzke všetkých 11 základných škôl pre žiakov 1. až 4. ročníka.
viac
27.07.2021
Rezort školstva podporí v rámci letných škôl 419 základných a 34 stredných škôl
Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu (MŠVVaŠ) SR podporí v rámci letných škôl 419 základných a 34 stredných škôl. Vlani bolo podporených 244 škôl.
viac
27.10.2021
Mesto Žilina chce vybudovať cykloprístrešky pri troch ZŠ
Mesto Žilina chce vybudovať pri troch základných školách (ZŠ) na sídliskách Vlčince, Solinky a Hájik uzamykateľné cykloprístrešky. Žiadosť o nenávratný finančný príspevok schválili v pondelok (25. 10.) poslanci na rokovaní žilinského mestského zastupiteľstva prostredníctvom videokonferencie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %