Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
14.08.2017 09:04

Mesto Šurany začína s revitalizáciou ulice Milana Rastislava Štefánika


Šurany - ilustračná snímka, zdroj: UzemnePlany.sk


V meste Šurany v okrese Nové Zámky sa v týchto dňoch začína s revitalizáciou ulice Milana Rastislava Štefánika. Ako informoval primátor mesta Marek Oremus, v súčasnosti na projekt prebieha ponukové konanie.


Projekt revitalizácie pozostáva z výsadby novej zelene a stromov, okrem toho sa bude v danej lokalite opravovať verejné osvetlenie. "V rámci výmeny celej skladby zelene sme dali vybrať zeminu, pretože je od zím presolená. Kríky a kvety v nej vysychali. Odhadovaná suma prác je vo výške 20.000 eur. Projekt rozsahom nie je veľký, s jeho ukončením plánujeme do konca augusta," povedal Oremus.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
20.02.2018
Trenčín za takmer 400-tis. eur zrevitalizuje Park M. R. Štefánika
Mesto Trenčín získalo z Regionálneho operačného programu 2014 – 2020 na projekt Zelené pľúca mesta – revitalizácia Parku M. R. Štefánika nenávratný príspevok takmer 400-tis. eur. S prácami na revitalizácii parku začali pracovníci Mestského hospodárstva a správy lesov tento týždeň.
viac
31.07.2018
Samospráva začala s búraním bytového domu na Nábrežnej ulici
V Partizánskom začali v pondelok s búraním bytového domu na Nábrežnej 206. Dom, v ktorom žili prevažne sociálne slabší obyvatelia, sa samospráva rozhodla asanovať pre jeho zlý technický stav.
viac
13.10.2018
Revitalizácia Námestia slobody pokračuje v plnom prúde
Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal dnes spolu so zástupcami OZ Dobré m(i)esto založenou HB Reavis kontroloval priebeh prác revitalizácie Námestia slobody. Aktuálne končí druhá etapa, v rámci ktorej na námestí pribudlo workoutové ihrisko, pobytové trávniky so závlahou a lokálne sa upravila dlažba.
viac
26.09.2019
Šurianskym dobrovoľným hasičom odovzdali vynovené priestory
Vďaka úspešnému projektu v rámci výzvy Ministerstva vnútra SR na rekonštrukciu hasičských staníc sa v Šuranoch môžu tešiť modernej hasičskej zbrojnici.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %