Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
01.11.2018 11:55

Kultúrny dom v Liptovskej Ondrašovej má vynovenú sálu


Ilustračná snímka, zdroj: liptovska-ondrasova


Kultúrny dom v liptovskomikulášskej mestskej časti Liptovská Ondrašová, ktorý tamojší obyvatelia využívajú na rôzne kultúrno-spoločenské aktivity, má kompletne zrekonštruovanú sálu. Renovačné práce v interiéri sa skončili minulý týždeň po tom, čo boli zrealizované rekonštrukcia a obklad sokla.


Liptovskomikulášska hovorkyňa Viktória Čapčíková informovala, že cieľom renovačných prác bolo zlepšiť celkový estetický dojem v sále kultúrneho domu. „Za ostatné roky sme obnovili podlahu, namontovali nový strop či LED osvetlenie. Zrekonštruovali sme aj tamojšie sociálne zariadenia,“ priblížila.       

Stavebný ruch je momentálne aj v sále kultúrneho domu v mestskej časti Demänová, kde rekonštruujú ústredné vykurovanie. „Oprava spočíva v celkovej výmene rozvodov ústredného vykurovania, vo výmene radiátorov, v montáži novej elektroinštalácie a úsporného kondenzačného plynového kotla,“ uviedla hovorkyňa s tým, že ukončenie prác je naplánované na posledný októbrový deň.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.05.2018
Výstava hračiek vráti návštevníkov do detstva ich rodičov
Do detstva svojich rodičov či starých rodičov sa môžu preniesť návštevníci výstavy hračiek v Dome ľudového bývania v Šali, ktorá sa začne 30. mája. Súčasťou výstavy je aj zábavný program Zahrajme sa vonku. Výstavu pripravili pracovníci Domu ľudového bývania pri príležitosti Medzinárodného dňa detí.
viac
17.09.2019
Mesto plánuje zrekonštruovať Kultúrny dom v Šali
Mesto Šaľa plánuje zmodernizovať Kultúrny dom v Šali. Časť financií na rekonštrukciu bude musieť samospráva vyčleniť zo svojho budúcoročného rozpočtu.
viac
23.11.2020
Exteriér a interiér kultúrneho domu čaká rekonštrukcia za 3,7 milióna eur
Mesto Šaľa zrekonštruuje kultúrny dom v Šali. Do súťaže na dodávateľa prác sa prihlásilo šesť uchádzačov, zákazku získala s cenou 3,7 milióna eur šalianska spoločnosť Menert.
viac
23.09.2021
Radnica finišuje s rekonštrukciou kultúrneho domu
Radnica v Šali finišuje s rozsiahlou rekonštrukciou kultúrneho domu. Budova z roku 1973 bude mať po ukončení stavebných prác novú fasádu, zmodernizované interiéry i vnútorné vybavenie a technológie.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %