Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
01.09.2017 05:35

Kraj predĺžil termín na podanie návrhu na Ocenenia BSK


Snímka zdroj: (bsk).


Do ukončenia termínu na podanie návrhu zostávajú ešte dva mesiace, nakoľko sa deadline predĺžil z 31. augusta až na 31. októbra 2017.


Bratislavský samosprávny kraj už po pätnásty raz udelí ocenenia tým, ktorí sa zaslúžili o rozvoj Bratislavského kraja a života jeho občanov. Navrhnúť ich môžu obyvatelia kraja, organizácie a inštitúcie so sídlom v kraji.

„Bratislavská župa aj tento rok ocení významné a prínosné osobnosti pre kraj a spoločnosť. Laureátom, ktorými môžu byť tak osobnosti ako aj organizácie, budú udelené Ocenenia BSK a to Cenu Samuela Zocha, Pamätný list predsedu a Čestné občianstvo. Je to také naše poďakovanie za ich záslužnú činnosť a takých, ktorí si to zaslúžia je v našom regióne veľa,“ povedal predseda Bratislavského samosprávneho kraja Pavol Frešo.

Vyplnený prihlasovací formulár, ktorého nevyhnutnou súčasťou je stručný životopis nominovaného alebo ekvivalentný záznam aktivít a úspechov v prípade nominácie organizácie, ako aj vlastnoručný podpis nominovaného, treba doručiť na Úrad BSK do 31. októbra 2017. A to buď elektronicky na emailovú adresu nominacie@region-bsk.sk alebo poštou na adresu Bratislavský samosprávny kraj, oddelenie propagácie, Sabinovská 16, P.O. Box 106, 820 05, Bratislava.

Autor: (bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.03.2017
Župa ocenila pedagógov
Pri príležitosti Dňa učiteľov ocenili zástupcovia Bratislavského samosprávneho kraja pedagógov zo stredných odborných škôl a gymnázií, ktoré má vo svojej zriaďovateľskej pôsobnosti.
viac
11.04.2017
Trenčiansky samosprávny kraj ocení výnimočné osobnosti kraja
Trenčiansky samosprávny kraj vyzýva na zasielane návrhov na ocenenie výnimočných osobností kraja. Vyznamenania predsedu Trenčianskeho samosprávneho kraja a tiež krajského Zastupiteľstva budú tento rok odovzdané prvýkrát v histórii existencie Trenčianskej župy.
viac
16.05.2017
Do múzeí v kraji vás odvezú mimoriadne bezplatné autobusy
Aj tento rok otvoria svoje brány múzeá a galérie počas podujatia Noc múzeí a galérií 2017, ktoré sa už po trinásty raz zapoja do celoeurópskeho podujatia Noc múzeí a galérií.
viac
11.07.2019
Nominuj osobnosti na Ocenenia BSK
Príležitosť nominovať výnimočné osobnosti z Bratislavského kraja, ktoré prispeli k jeho spoločenskému a ekonomickému rozvoju a dobrej reprezentácii doma či v zahraničí, je tu aj tento rok.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %