Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
03.02.2017 08:00

KIC vyhlásilo súťaž na vizuálny štýl a logo mesta


Kremnica.


Kremnické Kultúrne a informačné centrum (KIC) vyhlásilo verejnú neanonymnú súťaž na vizuálny štýl a logo mesta Kremnica a jeho organizácií.


Súťažné návrhy, ktoré je možné zasielať do konca februára, bude vyhodnocovať sedemčlenná porota.      

Ako informovala Veronika Chrienová z kremnického mestského úradu, hodnotené budú originalita a pôvodnosť návrhu, funkčnosť a jeho zrozumiteľnosť, ale aj úroveň grafického spracovania a atraktívnosť spracovania.      

"Jednotný vizuálny štýl mesta predstavuje dôležitú súčasť komunikácie mesta. Logo bude doplnkom klasických komunikačných prvkov mesta a bude slúžiť na internú komunikáciu mesta, identifikáciu mesta, marketingové aktivity mesta a jeho organizácií a ako súčasť podpory cestovného ruchu," uvádza sa v podmienkach súťaže.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
19.01.2017
Dudince vypísali súťaž na monument
Architektonicko-výtvarnú súťaž na monument, ktorý bude vítať návštevníkov kúpeľov Dudince pri vstupe do mesta, vyhlásila v týchto dňoch Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Dudince.
viac
22.03.2017
Kremnica má nové logo
Mesto Kremnica a jeho organizácie majú nové logo a vizuálny štýl. Víťazný návrh, ktorého autorom je pôvodom Kremničan a dnes grafik žijúci na voľnej nohe v Brne Juraj Chmura, vybrala sedemčlenná komisia spomedzi 32 prihlásených dizajnov.
viac
23.05.2017
Mesto vyhlásilo súťaž návrhov na pamätník Bjørnsonovi
Mesto Košice chce v Mestskom parku umiestniť sochu nórskeho spisovateľa a publicistu Bjørnstjerna Bjørnsona (1832-1910), oceneného Nobelovou cenou za literatúru. Na výber vhodného návrhu vyhlásilo verejnú súťaž.
viac
24.03.2021
Mesto Martin hľadá grafikov, ktorí vytvoria nové logo regiónu Turiec
Mesto Martin a Turisticko-informačná kancelária (TIK) mesta Martin hľadajú profesionálnych alebo amatérskych grafikov, ktorí vytvoria nové logo pre región Turiec. Informovala o tom hovorkyňa mesta Zuzana Kalmanová.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %