Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
29.06.2018 08:00

Jedinečná nočná prehliadka históriou mesta Banská Bystrica


Plagát - pozvánka


Oblastná organizácia cestovného ruchu Stredné Slovensko v spolupráci s partnermi pre vás pripravili originálne podujatie, ktoré sa uskutoční v stredu 4. 7. 2018 vo večerných hodinách v historickom centre mesta. Budete sa báť, budete sa smiať, niečo nové sa dozviete a najmä sa výborne zabavíte.


Významnými udalosťami, ktoré ovplyvnili vývoj nášho mesta, vás budú sprevádzať historické osobnosti, ktoré vás vtiahnu deja – a to doslova. Dostanete sa tiež na miesta, kam bežne vaša noha nevkročí. Nenechajte si ujsť podujatie, aké tu ešte nebolo. Keďže kapacita dvoch vstupov je obmedzená, rezervujte si svoje miesta čo najskôr v predpredaji v Informačnom centre Banská Bystrica. 

Autor: (ts-OOCR Stredné Slovensko)


komentáre
SHOW ALL
podobné
14.03.2018
Primátor už má na stole petíciu za spravodlivé financovanie škôl
Petíciu za spravodlivé financovanie škôl a školských zariadení na území mesta Banská Bystrica odovzdali v utorok primátorovi Jánovi Noskovi zástupcovia petičného výboru.
viac
21.12.2019
B. Bystrica patrí podľa primátora J. Noska medzi najmenej zadlžené mestá v SR
Záver tohto roka v meste pod Urpínom bol náročný v súvislosti s nastavovaním a schvaľovaním rozpočtu pre rok 2020, a to aj pre zvyšovanie daní a poplatkov. Vyššie miestne dane však idú ruka v ruke so skvalitňovaním služieb pre obyvateľov.
viac
12.05.2020
Podnikateľom znížia alebo odpustia platby za letné terasy
V najbližších dňoch sa chystá mimoriadne zasadnutie Mestského zastupiteľstva (MsZ) v Banskej Bystrici, kde chce primátor Ján Nosko predložiť poslancom návrh na zníženie platieb za letné terasy o 80 percent.
viac
27.09.2023
Chodníková novela sa dotkne piatich lokalít, mesto tu osadí značky
Piatich lokalít v Banskej Bystrici sa dotkne takzvaná chodníková novela, ktorá vstúpi do platnosti začiatkom októbra. Samospráva v nich umiestni dopravné značenie, vďaka ktorému tu bude parkovanie na chodníku možné aj naďalej.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %