Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
11.01.2017 03:22

Ide OTO. Poďakovať Peťovi


Amatérsky cyklista Peter Káčer pomáha druhým aj napriek svojmu hendikepu. Snímka: (red).


Televízne obrazovky sa hemžia tvárami, ktoré možno viac, možno menej, túžia získať ocenenie Osobnosť televíznej obrazovky. Niektorí nám ponúkajú lepšie (alebo horšie) spracované ľudské príbehy, ďalší sa nás pokúšajú zabaviť, prípadne sa nám cez televízne obrazovky prihovárajú iným spôsobom.


Pravdou je, že Peťo Káčer príbehy tvorí. A to svojim vlastným.

Osobne sa poznáme dlho. Pre mňa je cťou pomáhať mu pri jeho každoročnej charitatívnej cyklojazde. Veľmi dobre viem koľko sa nadrie a natrénuje, kým ja iba špekulujem o tom, ktorá nová trasa by bola zaujímavejšia. Peťo Káčer bicykluje, pomáha, motivuje, a tak ukazuje svoju reálnu silu.

Vyhral nad vlastným osudom, pomáha ďalším ľudom a verím, že nás ostatných inšpiruje. Ukazuje nám, ako prekonať samých seba a to, že pomoc iným má rôzne podoby. Preto je Peťo Káčer pre mňa Osobnosť televíznej obrazovky. Aj cez telku zdravým ľuďom ukazuje, že hendikepovaný je ten kto môže pomôcť, ale to nerobí, a silný je ten - kto má paru pomáhať iným.

Budem vďačný každému kto podporí Peťa Káčera v ankete OTO, a tak mu spoločne vyjadríme podporu za celoročnú drinu ktorou pomáha ľudom, ku ktorým sa osud nezachoval férovo. On sa zlému osudu nevysmieva, on ho mení a nám ukazuje, ako sa to dá. Teraz ide OTO, aby sme svojim hlasovaním poďakovali Peťovi.

Prosím o jeho podporu na http://oto.pluska.sk/ v Kategórii Program roka s podujatím Káčer na bicykli 2016.

 

Autor: (Mišo KALIŇÁK)


komentáre
SHOW ALL
podobné
06.06.2020
7. ročník Káčera na bicykli bude špeciálny
Na prelome júna a júla sa správca Nadácie TA3 Peter Káčer opäť vyberie na svojom špeciálne upravenom bicykli po Slovensku, aby pomáhal a motivoval k pomoci aj iných.
viac
06.07.2020
Káčer úspešne dorazil do cieľa v Pezinku
Siedmy ročník charitatívneho podujatia Káčer na bicykli sa po siedmich dňoch skončil. Správca Nadácie TA3 prešiel počas týždňa banskými obcami a mestami od Spiša cez Gemer do Ľubietovej, Banskej Štiavnice a Novej Bane, aby úspešne došiel do cieľa v Pezinku.
viac
26.05.2021
Káčer na bicykli tentoraz spojí charitu s propagáciou krás Slovenska
Nadácia TA3 v týchto týždňoch intenzívne pripravuje – vlastne už finalizuje – svoje tradičné charitatívne podujatie Káčer na bicykli.
viac
21.06.2022
Začal deviaty ročník akcie Káčer na bicykli, pomôže siedmim rodinám
Na pomoc ľuďom s hendikepom je zamerané charitatívne podujatie Káčer na bicykli, ktorého partnerom je aj Združenie miest a obcí Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %