Utorok 16.04.2024
Dnes má meniny 
Dana, Danica
°C
17.01.2017 11:45

Horná Seč informuje svojich občanov aj formou krátkych SMS správ a e-mailov


Ilustračná snímka: (int).


Obec Horná Seč v okrese Levice má záujem zlepšovať informovanosť svojich občanov, preto ponúka aj možnosť prijímania dôležitých obecných oznamov formou krátkych SMS správ a e-mailov.


Ako informovala starostka obce Edita Moravská, služba SMS spravodaj je poskytovaná dodávateľským spôsobom a bola aktivovaná od októbra minulého roka.      

Podľa jej slov boli prvé tri mesiace služby zadarmo, od 1. januára tohto roka obec platí mesačný poplatok vo výške 25 eur. V rámci tejto sumy môže samospráva poskytnúť občanom mesačne 30 správ. "Naši občania si túto službu nevedia vynachváliť, najmä tí, ktorí sú v pracovnom pomere," vyjadrila sa Moravská.      

Pre využitie bezplatného prijímania oznamov sa stačí prihlásiť na odber SMS správ prostredníctvom internetu alebo zaslaním registračnej SMS správy, pričom prijímanie SMS správ a e-mailov je úplne bezplatné.

 

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
30.01.2017
Poruba získala eurofondy na rekonštrukciu Obecného úradu
Budovu Obecného úradu v Porube v okrese Prievidza, kde sídli aj dom kultúry, čaká rekonštrukcia s cieľom zníženia jej energetickej náročnosti.
viac
28.11.2017
Do rekonštrukcie obecného úradu v Bátke investujú vyše 100 000 eur
Zateplenie a nová fasáda i strecha pribudnú na budove obecného úradu v obci Bátka v Rimavskosobotskom okrese v rámci aktuálne prebiehajúcej rekonštrukcie.
viac
18.01.2018
Samospráva chce ľudí informovať cez sms-ky
Mesto Zlaté Moravce má v pláne zaviesť nový informačný systém prostredníctvom sms správ a emailov. Ľudia by tak mohli cez svoje mobilné telefóny a počítače dostávať vždy včas všetky dôležité oznamy i kultúrne pozvánky. Samospráva už odoslala prvé skúšobné správy.
viac
01.03.2018
Radnica spúšťa sms službu pre občanov o dianí v meste
Mesto Svit ponúka svojim občanom novú bezplatnú SMS službu, ktorá má zlepšiť ich kontakt so samosprávou.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %