Sobota 20.04.2024
Dnes má meniny 
Marcel
°C
16.04.2019 02:50

Hlasovanie verejnosti za projekt mesta Trebišov


Mobilizačný plagát


Mesto Trebišov sa zapojilo do projektu „Ahoj Krásne Slovensko“, prostredníctvom ktorého sa v troch miestach našej krajiny rozjasní, vyčistí alebo zrenovuje verejný priestor, resp. miesta, ktoré stratili svoju niekdajšiu zašlú krásu.


Mesto Trebišov si na obnovu vybralo detské ihrisko na Škultétyho ulici. Spolu so zveľadením ihriska, doplnením herných prvkov pre deti je v danej lokalite navrhnutá aj revitalizácia zelene a vytvorenie oddychovej zóny pre dospelých/ rodičov, starých rodičov. Cieľom projektového návrhu je vytvoriť detské ihrisko s oddychovou zónou pre dospelých, zmeniť ho na upravené, čisté, zdravé a zelené miesto na relax. Revitalizovaný verejný priestor umožní obyvateľom vzájomné stretávanie sa, spoločné trávenie voľného času i prehlbovanie komunitných vzťahov v danej lokalite. Výsadbou stromov v blízkosti ihriska mesto prispeje aj k lepšej klíme a zdravšiemu životnému prostrediu na sídlisku.

Na to, aby bol mestský projekt úspešný, sú potrebné hlasy vás, obyvateľov mesta Trebišov.

Verejné hlasovanie prebieha do konca mája 2019. Len počet zaslaných hlasov rozhodne, v ktorom meste firma Unilever so svojou značkou CIF zrealizuje víťazné projektové aktivity.   

Hlasuje sa na www.ahojkrasneslovensko.sk Každý hlasujúci má možnosť odovzdať jeden hlas z jednej emailovej adresy.

Tri konkrétne miesta s najväčším počtom získaných hlasov budú v letných mesiacoch skrášlené, obnovené.

 

Autor: (ts-Mgr. Martina MIŠTANIČOVÁ, hovorkyňa mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
24.05.2017
Projekt vykurovania Trebišova biomasou zaujal Európsku komisiu
Rekonštrukcia centrálneho systému vykurovania v Trebišove s využitím obnoviteľných zdrojov sa stala finalistom celoeurópskej súťaže energetických projektov, ktorú každoročne vyhlasuje Európska komisia.
viac
26.05.2017
Mestu Trebišov sa podarilo vyhrať grant na zriadenie petangového ihriska
Mesto Trebišov uspelo v programe „Gesto pre mesto“, ktorý vyhlásila Raiffeisen banka. Projekt „Prvé petangové ihrisko pre seniorov v Trebišove" dostal najvyšší počet hlasov vo verejnom hlasovaní. Mesto tak získa finančný dar vo výške 1 000 eur na jeho realizáciu.
viac
22.06.2020
Mesto obnoví Kaplnku sv. Urbana, hlasovaním o tom rozhodli občania
Mesto Levice obnoví Kaplnku sv. Urbana na Brestovej ulici. Financie na jej rekonštrukciu získala samospráva z výzvy Ahoj, krásne Slovensko, ktorá vznikla vďaka aktivite firmy Unilever Slovensko.
viac
12.11.2020
Mesto zrekonštruovalo Kaplnku sv. Urbana, symbol vinohradníkov
Mesto Levice zrekonštruovalo Kaplnku sv. Urbana na Brestovej ulici. Potrebné financie vo výške 4000 eur získala samospráva z výzvy Ahoj, krásne Slovensko, ktorej cieľom bolo vyčistiť a zrenovovať tri miesta na Slovensku, o ktorých rozhodli svojimi hlasmi občania.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %