Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
27.02.2018 11:27

Gymnázium vyvesilo čiernu zástavu na pamiatku bývalého žiaka Jána Kuciaka


Snímka - tasr-


Gymnázium v Bytči vyvesilo v utorok čiernu zástavu na pamiatku zavraždeného novinára Jána Kuciaka, ktorý bol bývalým žiakom školy a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej.


TASR o tom informoval riaditeľ odboru informácií a zahraničných vzťahov Úradu Žilinského samosprávneho kraja (ŽSK) Lukáš Milan.

"Keďže som ho učila angličtinu, poznala som ho osobne a môžem o ňom povedať iba pozitíva. Bol veľmi skromný, svedomitý, čestný a veľmi dobrosrdečný," povedala riaditeľka gymnázia Slavka Sitarčíková.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.03.2017
Košické gymnázium učí žiakov hospodáriť s peniazmi
Gymnázium na Trebišovskej ulici v Košiciach vzniklo v roku 1974. Ide o všeobecnovzdelávaciu školu so štvorročným, osemročným a päťročným študijným cyklom.
viac
23.12.2018
Vo filme o Prvom slovenskom gymnáziu budú aj archívne dokumenty z múzea
Súčasťou pripravovaného dokumentárneho filmu o Prvom slovenskom gymnáziu (PSG) v Revúcej budú aj archívne dokumenty zo zbierok Múzea PSG. TASR o tom informovala jeho lektorka Lucia Oravec Koreňová s tým, že ich natáčanie prebiehalo v polovici decembra priamo v expozičných priestoroch múzea.
viac
08.02.2020
Správa NP Poloniny vyhlásila literárno-výtvarnú súťaž Čarovný svet motýľov
Ďalší ročník tematickej literárno-výtvarnej súťaže pre žiakov základných škôl a gymnázií vyhlásila Správa Národného parku (NP) Poloniny. Témou tohtoročného ročníka je "čarovný svet motýľov". Ochranári o tom informujú na svojej internetovej stránke.
viac
24.09.2020
Žiaci skalického gymnázia sa učia online
Od obedňajších hodín utorka 22. septembra 2020 prebieha vyučovanie v Gymnáziu Františka Víťazoslava Sasinka v Skalici na diaľku. Z preventívnych dôvodov sú žiaci a učitelia ponechaní v domácom prostredí minimálne na desať dní, teda do 2. októbra 2020.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %