Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
27.07.2017 12:08

Festival The Legits Blast bude plný tanečných súbojov i koncertov


The Legits Blast Festival 2016.


V priestoroch Europa SC bude od 28. - 30. júla tuhnúť krv v žilách nielen tanečníkom, ale aj verejnosti, ktorá zavíta na festival The Legits Blast. Krkolomné pózy bboyov z vyše 70 krajín celého sveta lákajú každoročne na podujatie stovky domácich, ale aj zahraničných divákov.


Festivaloví návštevníci sa už teraz môžu tešiť na niekoľko sprievodných aktivít, medzi ktorými nebude chýbať basketbalový turnaj, súťaž pre producentov, tanečné workshopy pre tanečníkov a verejnosť, či množstvo kvalitných párty. Novinkou festivalu bude autogramiáda hokejistov HC05, úradujúcich majstrov Tipsport Ligy.

Hlavný festivalový program vyvrcholí v sobotu 29. júla, kedy rozžeraví tanečný parket v klube Ministry of Fun 16 postupujúcich tanečníkov v kategórii detí, žien, i mužov. Rovnaký počet osemfinalistov postupuje aj z kategórie 2vs2, ktorá rovnako ako ostatné spadá pod svetovo známy projekt Outbreak Europe. Víťaz súťaže v mužskej kategórii sa zároveň kvalifikuje na celosvetové finále najlepších bboyov v San Diegu, rovnako ako na prestížne súťaže Silverback Open vo Philadelphii, či na Bboy Gala v Porte. Ak nechcete oslavy hip-hopového sviatku zmeškať, poponáhľajte sa a zakúpte si lístky za zvýhodnenú cenu do piatka 28. júla tu: https://goo.gl/iU3AtT

Po pretancovanom popoludní si na svoje prídu aj fanúšikovia kvalitnej živej hudby. Na Orange Music Live Open Air Stagei sa v podvečerných hodinách návštevníkom podujatia predstavia postupne česko-slovenskí interpreti PJ&Funkdat, Supa a Jožis Engerer, svoju šou pod názvom Domáce potreby predvedú aj Vec, Tono S., Škrupo a Joe Trendy, ale aj známe zoskupenie PSH. Niečo pred desiatou hodinou po prvýkrát na festivale vystúpi aj slovenský headliner, obľúbený raper Rytmus, ktorého bude sprevádzať živá kapela Opostaris Band. Zlatým klincom koncertu bude vystúpenie amerického interpreta RA The Rugged Mana a legendárnej hip-hopovej dvojice Onyx.

Viac informácií nájdete na www.tlb.sk

 

Autor: (Alexandra ABTOVÁ, organizátorka festivalu)


komentáre
SHOW ALL
podobné
22.06.2016
Do trenčianskoteplickej doliny sa opäť po roku vracia filmové umenie
V dňoch 23. – 26. júna sa už po 24. krát v Trenčianskych Tepliciach stretne široká odborná i laická verejnosť so záľubou v kinematografii.
viac
30.06.2017
V Schaubmarovom mlyne otvoria letnú sezónu
Tento víkend sa oficiálne začne v pezinskom Schaubmarovom mlyne letná sezóna, ktorá bude plná koncertov, výstav a ďalšieho zaujímavého programu, tak pre deti ako aj pre dospelých. Vstup je voľný.
viac
17.07.2018
Liptovfest zabaví aj prekvapí
Liptov je perlou cestovného ruchu Slovenska. Spája krásnu prírodu, moderné atrakcie, tradície, skvelú kuchyňu a mnoho iného do balíka, ktorý treba zažiť. Tak ako Liptov, treba zažiť aj blížiace sa podujatie, ktoré bude oslavou Liptova, liptovského, s Liptákmi, ale nielen s nimi.
viac
16.06.2022
Na námestie sa opäť vracia kultúrne leto
Po dvoch rokoch sa na popradské námestie vráti kultúrne leto. Radnica na svojej stránke informovala, že tento rok sa môžu obyvatelia i návštevníci mesta opäť tešiť na revivalové štvrtky, koncertné piatky, rozprávkové a divadelné soboty i folklórne nedele.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %