Piatok 29.03.2024
Dnes má meniny 
Miroslav
°C
17.10.2019 04:06

Falošný list zneužíva identitu námestníčky primátora


Ilustračný výrez (facebook)


V súvislosti so snahou zdiskreditovať nové vedenie magistrátu hlavného mesta aj niektorých zamestnancov sa na nás obrátila listom Ing. arch. Lucia Štasselová, námestníčka primátora hlavného mesta SR Bratislavy.


Vážení starostovia a primátori, milí kolegovia,

na základe komunikácie so starostami Záhorskej Vsi, Suchohradu a Hviezdoslavova si vás dovoľujem osloviť so žiadosťou vo veci listu, ktorý ste pravdepodobne dostali v predchádzajúcich dňoch poštou prvou triedou, podpísaný mojím menom a na hlavičkovom papieri.

Ide o falošný list, ktorý zneužíva moju identitu námestníčky primátora, s mojím falošným podpisom aj sfalšovanou hlavičkou magistrátu mesta. List je pravdepodobne súčasťou antikampane, ktorá je vedená proti vedeniu mesta.

Ale je tiež možné, že je súčasťou dlhodobej snahy o moju diskreditáciu, ktorú evidujem už od roku 2016, keď sa aj mojím pričinením podarilo zastaviť žiadosti o významnú investíciu pre najväčších developerov v meste.

Viac informácií TU.

Dnes som podala podnet na Krajskú prokuratúru SR a Krajské riaditeľstvo PZ na neznámeho páchateľa.

Ak by ste sa náhodou čokoľvek bližšie dozvedeli o možných páchateľoch tejto trestnej činnosti, rada privítam vašu pomoc.

Autor: Ing. arch. Lucia Štasselová, námestníčka primátora hl. mesta SR Bratislavy


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.09.2016
Starostom sa nepáči spôsob práce bratislavského magistrátu
Starostovia bratislavských mestských častí vyjadrujú vážne znepokojenie nad spôsobom práce Magistrátu hl. m. SR Bratislavy. Šéfovia miestnych samospráv to konštatujú v úvode svojho vyhlásenia, ktoré jednomyseľne schválili na pondelkovom rokovaní Regionálneho združenia MČ hl. m. SR Bratislavy.
viac
13.01.2017
Bratislavský magistrát organizuje zbierku pre ľudí bez domova
Bratislava zažíva pravú zimu a mrazivé počasie trápi najmä ľudí bez domova. Hlavné mesto preto s cieľom pomôcť týmto ľuďom organizuje zbierku potravín, oblečenia a iného potrebného materiálu, ktorá pomôže ľudom v núdzi odkázaným na našu materiálnu pomoc.
viac
15.07.2019
Mesto chce premenovať časť Námestia SNP na Námestie Nežnej revolúcie
Bratislavský magistrát zvažuje premenovať časť Námestia SNP pred Starou tržnicou na Námestie Nežnej revolúcie. Vedenie mesta to odôvodňuje tým, že pripomenutie si 30. výročia revolúcie by malo byť trvalé. Píše o tom primátor Bratislavy Matúš Vallo na sociálnej sieti.
viac
26.08.2019
Novým stromom v Novom Meste majú uľahčiť život aj pôdne koše
Bratislavské Nové Mesto prichádza s novým spôsobom starostlivosti o stromy. Uľahčiť im chce život v mestskom prostredí, kde bývajú ich korene často obklopené asfaltom, betónom či spevnenými plochami.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %