Štvrtok 28.03.2024
Dnes má meniny 
Soňa
°C
23.07.2018 10:06

Dunajskostredské leto 2018 prinesie ešte päť podujatí


Ilustračná snímka Relaxos


Dunajskostredské leto, ktoré odštartovalo tento týždeň, prinesie ešte päť žánrovo rôznorodých letných kultúrnych podujatí. Všetky sa uskutočnia pred Mestským kultúrnym strediskom Benedeka Csaplára v Dunajskej Strede.


Podujatia sú na programe v piatky podvečer, iba jedno predstavenie sa koná v stredu, informovalo mesto. Koncerty začínajú vždy o 18.00 h, zastrešuje ich priamo mesto Dunajská Streda a sú bezplatné.       

Koncom mesiaca 27. júla vystúpia v rámci koncertu s názvom Hudba musí znieť žiaci Márie Farkašovej. Tretieho augusta bude patriť pódium hercom Divadla Rivalda, ktorí uvádzajú program pod názvom Riviéra. Desiateho augusta bude na programe Folklórny koncert, na ktorom vystúpia spevácke súbory Tiszta Forrás, Csallóközkürti Népdalkör, Nyékvárkonyi Népdalkör, kapela Pántlika a Zuzana Ladzianska Pilátová.       

Country melódie v podaní kapely Old Country Boys zaznejú v stredu 15. augusta. Na 31. augusta je naplánovaný záverečný koncert letných podvečerných kultúrnych podujatí pod názvom "Operetný a musicalový večer". Predstavia sa na ňom Zsuzsa Dóka, László Bősi Szabó, Katalin Kollár, György Derzsi a Judit Kosáry.     

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
02.01.2018
Mestské kúpalisko na Rumanovej bude mať nový nerezový bazén
Mestské kúpalisko na Rumanovej bude pre návštevníkov komfortnejšie. V novej letnej sezóne budú využívať moderný, nerezový plavecký bazén. Pred dvomi rokmi mestský podnik vynovil v areáli kúpaliska aj detský bazén.
viac
29.11.2018
V Dunajskej Strede sa konalo ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva
Ustanovujúca schôdza mestského zastupiteľstva, na ktorej poslanci rozhodli o obsadení mestskej rady a komisií, sa vo štvrtok konala v Dunajskej Strede.
viac
23.04.2019
Cyklobus do Čunova má tento rok zmenené podmienky
Slovenská autobusová doprava (SAD) Dunajská Streda ponúka deviatu sezónu cyklobus pre cyklistov a nadšencov kolieskových korčúľ. V tomto roku premáva od 19. apríla do konca septembra za zmenených podmienok - všetky spoje cyklobusu nadväzujú na lodné spoje cyklokompy medzi Čunovom a Hamuliakovom.
viac
19.08.2020
Expresná linka spojí Dunajskú Stredu s Bratislavou za 50 minút
Trnavský samosprávny kraj 2. septembra 2020 spustí novú expresnú autobusovú linku medzi Dunajskou Stredou a Bratislavou. Župa tak ponúka ľuďom pohodlnejšiu, rýchlejšiu a ekologickejšiu alternatívu k osobnej automobilovej doprave.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.13 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.85 %