Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
20.03.2018 07:49

Detská tour Petra Sagana


Plagát - pozvánka


Na preteky môžete prihlásiť svoje dieťa do 14 rokov (ročník 2002 a mladší), či už máte sotva dvojročného cyklistu s odrážadlom, alebo už skúseného cyklistu. Registrácia prebieha vždy deň vopred a taktiež v deň súťaže v čase a na mieste zverejnených v propozíciách súťaže.


Propozície súťaže zverejňujeme vždy minimálne 2 týždne pred danou súťažou na webe a FB Detskej tour.

Kedy a kde súťaž prebieha?

Deti súťažia podľa kalendára súťaže zverejnenom na webe a FB Detskej tour, vždy po kategóriách od najmladších po najstarších. Cyklistický okruh je väčšinou nenáročný (lúka, ihrisko, lesná cesta) a malým cyklistom môžete fandiť priamo pri trati. Počas súťaže prebieha aj kultúrny program.

Je nám potešením, že Vám môžeme predstaviť novú sériu cyklistického podujatia Detská tour Petra Sagana. Riaditeľom  podujatia je Peter Zánický- mládežnícky tréner Petra Sagana.

„Som rád, že Peter bez váhania svoje meno vložil do tejto súťaže. Od Detskej tour Petra Sagana si sľubujeme početnú účasť mladých cyklistov a to predovšetkým z radu hobíkov, teda nielen  výkonnostných cyklistov, ktorí už fungujú v cyklistických kluboch. Peťo Sagan vyháňa na bicykle všetky vekové skupiny, my sa chceme zamerať na deti od 3 do 14 rokov. Detská tour bude väčšinou súčasťou  seriálu horských cyklo maratónov Slovak XCM tour a tak si v jeden deň môžu na svojich tratiach zasúťažiť nielen deti, ale aj rodičia. Na podujatí bude množstvo výstavných stánkov a pripravujeme aj detské divadelné predstavenia.  Detská tour Petra Sagana by mala byť proste príjemným celodňovým podujatím pre rodiny s deťmi  – predstavil svoju víziu Peter Zánický.

Všetci účastníci sa môžu tešiť na  účastnícke listy s podpisom Petra Sagana!! Najlepší v kategóriách dostanú poháre a medaile Petra Sagana. Ďalšie prekvapenia pre Vás pripravujú jednotliví organizátori série Detskej tour Petra Sagana!! Tešíme sa na Vašu účasť.

1. kolo – Lučenec – propozície: https://detskatour.sk/1-kolo-lucenec-propozicie-3/

Viac informácií na: https://detskatour.sk/o-detskej-tour/

Hlavným partnerom podujatia je Slovenská sporiteľňa.

Bicyklovanie je zábava.

Autor: zdroj: https://detskatour.sk/


komentáre
SHOW ALL
podobné
01.06.2016
Preteky Okolo Slovenska sa začnú v Banskej Bystrici
Počas jubilejného 60. ročníka pretekov Okolo Slovenska, ktoré sa uskutočnia od 7. do 12. júna, bude na trati bojovať takmer stopäťdesiat cyklistických profesionálov.
viac
29.05.2018
Sagan na Liptove
Už najbližšiu sobotu budú deti na Liptove pretekať na bicykloch. Detská tour Petra Sagana príde do Bobrovníka na Marinu Liptov 2. júna. Začiatok pretekov je naplánovaný na 10:30 hod.
viac
07.07.2018
Žilina fandí Saganovi
Fanúšikovia cyklistiky a Petra Sagana si najbližšie tri týždne prídu na svoje. Dnes štartuje 105. ročník najslávnejších cyklistických pretekov Tour de France a naše mesto bude opäť reprezentovať žilinský rodák Peter Sagan. Na štart pretekov sa postaví už po siedmykrát.
viac
11.07.2018
Cyklista s detskou mozgovou obrnou Peter Káčer zbiera peniaze pre iných
Športovec s detskou mozgovou obrnou Peter Káčer počas posledného júnového týždňa prešiel na špeciálne upravenom bicykli trasu z Komárna do Skalice. Takýmto spôsobom zbieral peniaze pre sedem rodín s podobným hendikepom, ako má on.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %