Streda 24.04.2024
Dnes má meniny 
Juraj
°C
19.04.2018 12:58

Deň zeme pripomenie Veľká jarná cyklojazda


Podujatie sa skončí v nitrianskom Hideparku. Ilustračná snímka, zdroj: Nitra24


Veľká jarná cyklojazda otvorí v nedeľu 22. apríla v Nitre sériu podujatí, ktoré sa budú konať pri príležitosti Dňa zeme. Cyklisti sa popoludní stretnú na Svätoplukovom námestí, aby sa centrom mesta presunuli k cyklotrase pri rieke Nitra.


Ako informovali organizátori, súčasťou akcie bude aj kultúrny program vo fotogalérii Trafačka a prehliadka výstavy fotografií Urban Ideas. V rámci jazdy bude pri cyklotrase na nábreží Nitry osadená aj nová servisná cyklopumpa.       

Podujatie sa skončí v nitrianskom Hideparku, kde bude pripravené premietanie dokumentu Bicykle versus autá. „Návštevníkov čaká aj hudba, zábava a občerstvenie,“ pozývajú  organizátori.      

Autor: (tasr)


komentáre
SHOW ALL
podobné
25.04.2016
Deň Zeme a vody v Lučenci
Priblížiť obyvateľom mesta Lučenec dôležitosť ekológie a zdravého životného prostredia bolo mottom podujatia venovaného Dňu Zeme a vody. Na Námestie republiky prišli stovky detí z miestnych základných škôl.
viac
04.04.2019
NSK chce v tomto roku investovať do škôl 25 miliónov eur
Viac ako tri desiatky pedagógov stredných škôl si z rúk predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja Milana Belicu prevzalo ocenenia, ktoré im boli udelené v rámci osláv Dňa učiteľov. Medzi ocenenými bolo prvýkrát aj 13 pedagógov, ktorých kraj odmenil za ich zásluhy pri rozvoji duálneho vzdelávania.
viac
05.04.2019
Už budúci týždeň vyjdú do ulíc stovky detí
Kampaň za krajšie mesto a čistejšiu prírodu SPOLU VYZBIERAME/ UROBÍME VIAC 2019 pri príležitosti Dňa Zeme začne v pondelok 8. apríla. Potrvá až do piatku.
viac
16.04.2019
Deň Zeme pripomenie cyklistická jazda a viaceré komunitné podujatia
Spoločná cyklistická jazda mestom otvorí v Nitre 27. apríla sériu podujatí ku Dňu Zeme. Cyklisti sa zídu o 15. hodine na Svätoplukovom námestí, odkiaľ sa vydajú na 15-kilometrovú jazdu cez niekoľko mestských častí.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %