Utorok 23.04.2024
Dnes má meniny 
Vojtech
°C
04.04.2017 12:59

Deň učiteľov v Trebišove


Ocenené pedagogičky.


Mesto Trebišov zorganizovalo koncom marca spoločenské stretnutie pri príležitosti Dňa učiteľov v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska v Trebišove.


Tento sviatok je oslavou práce všetkých pedagogických zamestnancov, ktorí sa podieľajú na formovaní osobnosti dieťaťa už od jeho útleho veku. Práve tento deň dáva príležitosť žiakom a verejnosti na to, aby otvorene vyjadrili poďakovanie a prejavili voči nim svoju úctu.

V úvode kultúrneho programu sa predstavili žiaci Základnej umeleckej školy v Trebišove pekným hudobno-tanečným vystúpením. Pozvaným hosťom, pedagógom, sa následne prihovoril primátor mesta Marek Čižmár, ktorý im vyjadril  poďakovanie za ich zodpovedný prístup k práci a ocenil ich nezastupiteľnú úlohu v dnešnej spoločnosti.     

Mesto Trebišov sa rozhodlo oceniť štrnástich pedagógov za oddanú prácu a lásku, ktorú dennodenne rozdávajú deťom. Sú to:

Bc. Zuzana Demková, MŠ Škultétyho

Mgr. Dagmar Janoková, MŠ Komenského 

Mgr. Martin Jeňo, ZŠ Komenského

Renáta Klubertová, MŠ Hviezdoslavova

Mgr. Želmíra Kovaľová, ZŠ I. Krasku

Mgr. Jana Mantičová, ZŠ M. R. Štefánika

Viera Paričiová, ZŠ Pribinova

Mgr. Ján Pekarčík, CVČ

Mgr. Anna Sokolská, ZŠ I. Krasku

Viera Štefaňáková, MŠ Škultétyho

Mgr. Jana Tociková, ZŠ M. R. Štefánika

Mgr. Michaela Topoľanová, ZŠ Komenského

Mgr. Oľga Dančová

Mgr. Viera Halászová

Pred odovzdávaním ďakovných listov si účastníci slávnostného stretnutia pozreli krátke videozáznamy o ocenených učiteľoch, na ktorých videli, ako počas vyučovacieho procesu  pracujú so žiakmi. Všetci pedagógovia sa následne presunuli do estrádnej sály Mestského kultúrneho strediska v Trebišove, kde bola pre nich pripravená slávnostná recepcia.

 

Autor: (Martina MIŠTANIČOVÁ, hovorkyňa mesta)


komentáre
SHOW ALL
podobné
03.04.2017
Aj v Nitre ocenili pedagógov materských a základných škôl
Pri príležitosti Dňa učiteľov boli v priestoroch nitrianskej Synagógy v utorok 28. marca ocenení pedagogickí pracovníci z materských,  základných a umeleckých škôl v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Nitry.
viac
23.06.2017
Primátor ocenil bratislavských víťazov kampane Do práce na bicykli
Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal ocenil v utorok (20. 6.) najlepších súťažiacich z Bratislavy, ktorí sa zapojili do národnej kampane Do práce na bicykli. Víťazi sa zišli v Červenom salóniku Primaciálneho paláca, kde sa konalo slávnostné odovzdávanie cien pre najlepších bratislavských súťažiacich.
viac
09.10.2017
Dopravné ihrisko malo u detí veľký úspech
Mesto Trebišov v spolupráci s Územným Spolkom Slovenského Červeného Kríža v Trebišove zorganizovalo, v rámci Európskeho týždňa mobility (ETM) a za účelom podpory rôznych opatrení udržateľnej mestskej mobility, Dopravné ihrisko na parkovisku pred Mestským úradom v Trebišove.
viac
30.10.2020
Do kampane Do školy na bicykli sa zapojilo 238 škôl z celého Slovenska
V poradí šiesty ročník kampane Do školy na bicykli priniesol aj napriek pandemickej situácii rekordnú účasť škôl. Do kampane sa zapojilo 238 materských, základných či stredných škôl z celého Slovenska.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.07 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.83 %