Štvrtok 25.04.2024
Dnes má meniny 
Marek
°C
05.05.2017 12:26

Červenokamenské remeselné trhy


Pozvánka.


Červenokamenské remeselné trhy sa budú po niekoľkoročnej prestávke konať v dňoch 6. – 8. mája 2017.


Množstvo rôznorodých materiálov ako drevo, sklo, porcelán, drôt, cín, textil je možné využiť pri tvorbe rôznych úžitkových alebo dekoratívnych predmetov. Ak máte radi ľudovo-umeleckú tvorbu, nenechajte si ujsť Červenokamenské remeselné trhy priamo na nádvorí hradu Červený Kameň. Viac ako dvadsať remeselníkov a handmade výrobcov vám predvedie svoje zručné umenie a oboznámite sa tak hneď s niekoľkými spôsobmi ľudovo-remeselnej výroby .

Súčasťou podujatia budú aj tvorivé dielne, kde si bude možné vyrobiť čelenku z kvetov, rôzne výrobky z plsti alebo namaľovať originálne tričko.

Vstup na podujatie je voľný!

 

Autor: (brt)


komentáre
SHOW ALL
podobné
09.03.2017
Mestské múzeum pripravilo tvorivé dielne Čaro drotárstva
Mestské múzeum v Zlatých Moravciach, pobočka Ponitrianskeho múzea v Nitre pripravilo v spolupráci s Galériou Drotárie v priestoroch múzea tvorivú dielňu pod vedením umeleckých drotárov Jozefa Šaba a Jozefa Mačicu.
viac
09.03.2017
Divadelný marec v Žilinskom kraji
Okrem širokého spektra výstav, prednášok, besied, tvorivých dielní či súťaží a iných podujatí si kultúrne inštitúcie v pôsobnosti Žilinského samosprávneho kraja pripravili v marci program aj pre divadelných nadšencov.
viac
14.07.2017
Leto v bratislavskom regióne je v plnom prúde!
Aj tento víkend budú mať návštevníci bratislavského regiónu možnosť užiť si letnú pohodu v spojení s kultúrou na rôznych podujatiach.
viac
07.12.2018
Mikulášsky víkend v bratislavskom regióne
Vianočné trhy, Advent na hrade, Mikuláš na hrade, Mikulášske trhy, Karloveský Mikuláš, Ochutnávka vín vo vinárstve Winterberg Skalica, Urban Market, Vianočná tančiareň, Projekt Život. Zúčastnite sa tento víkend na skvelých podujatiach.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.02 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.17 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.81 %