Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
14.05.2019 10:35

BSK: Odfotografujte sa s panorámou


Farebná Rotunda na Rybnom námestí v Bratislave.


Pozrieť si zaujímavosti Bratislavy a bratislavského regiónu z inej perspektívy môžete prostredníctvom netradičnej stavby stojacej na Rybnom námestí. Farebná Rotunda, ktorá má celoročné využitie, je výsledkom spolupráce Bratislavského samosprávneho kraja a spoločnosti CEW.


„Rotunda bude slúžiť na propagáciu regiónu v Bratislavskom kraji aj za jeho hranicami. Rotunda je aktuálne vkladom župy k Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji. Následne bude cieľom ju dostať do turisticky atraktívnych miest v rámci Bratislavského regiónu, ale aj za jeho hranice“ ozrejmil predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba.

 Návštevníci sa môžu odfotografovať s 360° panorámou Bratislavy a bratislavského regiónu, nakoľko vnútri uprostred sa nachádza pódium. Rotunda je kruhového pôdorysu o priemere 6-7 m a výškou 4 m.

Aj takýmto jedinečným zážitkom si  návštevníci mesta môžu spestriť Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sú už v plnom prúde.

Autor: (ts-bsk)


komentáre
SHOW ALL
podobné
13.06.2018
Mesto sa pripravuje na MS v ľadovom hokeji 2019
Hlavné mesto sa pripravuje na budúcoročné Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji a pokračuje aj v plnení svojich záväzkov. Primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal osobne kontroloval stav prác na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu, ktorý bude dejiskom šampionátu.
viac
03.02.2019
Do príprav MS v hokeji sa zapojí i slovenský envirorezort
Ministerstvo životného prostredia Slovenskej republiky sa stalo partnerom zelených aktivít, ktoré budú sprevádzať tohtoročný svetový šampionát v ľadovom hokeji na Slovensku.
viac
06.04.2019
Bratislavský región bližšie k zahraničným turistom
„Gate to Bratislava“ je informačný bod vo Viedni, ktorý minulý týždeň otvorila bratislavská župa.
viac
12.04.2019
Župa prináša do ulíc Bratislavy jedinečný zážitok
Netradičná stavba pútajúca pozornosť, tak vzhľadom ako aj farbami! Projekt s názvom Rotunda aktuálne do centra hlavného mesta priniesol Bratislavský samosprávny kraj v spolupráci so spoločnosťou CEWE.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %