Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
21.03.2017 12:35

Ako začať kariéru podľa seba? Skúste to v pivovare


Pivovary Topvar otvárajú svoje brány počas 10 týždňov v priebehu prázdnin, a to nielen v centrále v Bratislave, ale aj vo výrobe vo Veľkom Šariši. Pre tých, ktorí by radi pracovali v zahraničí sa otvára možnosť absolvovať letnú stáž aj v partnerskom Plzeňskom Prazdroji.


Spojiť príjemné s užitočným. To ponúkajú Pivovary Topvar študentom 4. a 5. ročníkov vysokých škôl. Otvárajú ďalší ročník platených letných stáží.


Prihlásiť sa je možné do 9. apríla 2017 a úspešní kandidáti budú mať možnosť zažiť na vlastnej koži ako funguje jedna z najväčších pivovarníckych spoločností na Slovensku a premeniť svoju lásku k pivu na zaujímavú kariérnu príležitosť.

Pivovary Topvar otvárajú svoje brány počas 10 týždňov v priebehu prázdnin, a to nielen v centrále v Bratislave, ale aj vo výrobe vo Veľkom Šariši. Pre tých, ktorí by radi pracovali v zahraničí sa otvára možnosť absolvovať letnú stáž aj v partnerskom Plzeňskom Prazdroji. Najúspešnejší stážisti môžu následne získať ponuku na ročný platený Trainee program ako napr. Brewing Engineering a Packaging Engineering pre absolventov technických stáží.

Počas stáže čaká študentov práca na reálnom projekte, za ktorý budú zodpovední, pravidelná konzultácia s manažérmi, tréning prezentačných zručností, ale aj spoločná teambuildingová aktivita všetkých stážistov, kde si môžu vymeniť dojmy a skúsenosti.

„Každý rok vďaka letným stážam spoznáme množstvo zaujímavých mladých ľudí, ktorí sú veľmi šikovní a majú potenciál. Tí najšikovnejší z nich sa stali našimi platnými kolegami,“ približuje Drahomíra Mandíkova, riaditeľka pre firemné vzťahy a komunikáciu z Pivovarov Topvar. Príkladom je Štefan Bajús, ktorý má pivovarníctvo takpovediac v krvi. Jeho starý otec, tiež Štefan, pracoval v pivovare viac než 30 rokov a v rámci vlaňajšieho vyhlasovania Slovenskej pivnej korunky získal ocenenie v kategórii Osobnosť slovenského pivovarníctva a sladovníctva. A samotný Štefan ml. dodáva: „Letnú stáž som absolvoval v pivovare vo Veľkom Šariši na oddelení energetiky a mojou prácou bolo zakresľovanie a dokumentácia. V súčasnosti pracujem v pivovare v Plzeňskom Prazdroji ako projektový inžinier. Som rád, že sa ešte stále môžem so starým otcom poradiť, ak potrebujem.“

Dôkazom toho, že práca v pivovare je pre mladých ľudí atraktívna je aj Ivana Slezáková, ktorá pôsobí ako Trainee v pivovare vo Veľkom Šariši. „Som uprostred celého diania, priamo vo výrobe. Postupne sa oboznamujem s výrobným procesom, od sladovne, kde sa mení jačmeň na slad až po filtráciu. Všetko je pre mňa nové a zaujímavé,“ neskrýva nadšenie.

Kompletnú ponuku aktuálnych stáží v spoločnosti Pivovary Topvar nájdete na http://topvar.topjobs.sk/.

 

Autor: (Paula JURIČKOVÁ, NEUROPEA)


komentáre
SHOW ALL
podobné
29.06.2016
Študentské trainee programy majú na bratislavskom magistráte úspech
Hlavné mesto prijalo študentov vysokých škôl, ktorí si počas leta budú na jednotlivých sekciách magistrátu rozširovať svoje vedomosti a získajú praktické skúsenosti.
viac
13.02.2017
Hlavné mesto sa bude ako zamestnávateľ prezentovať na veľtrhu práce
Hlavné mesto SR Bratislava bude tento rok prvýkrát vystavovateľom na najväčšom veľtrhu práce Profesia days 2017. Hľadať bude najmä šikovných študentov, ktorým ponúkne stáž na piatich odborných oddeleniach Magistrátu hlavného mesta, ale odprezentuje aj aktuálne voľné pracovné pozície.
viac
23.02.2017
Do Košíc prichádza Burza príležitostí
Štátny inštitút odborného vzdelávania organizuje atraktívne podujatie, ktoré bude sprevádzať záujem škôl, žiakov aj zamestnávateľov. Burza príležitostí otvorí široké ponuky na prezentáciu šikovných žiakov, ambicióznych škôl a spoločensky zodpovedných zamestnávateľov.
viac
04.03.2020
Stážisti opäť na župe
Bratislavský samosprávny kraj dáva v marci už po tretí raz možnosť študentom vysokých škôl stážovať priamo na úrade samosprávneho kraja. Študenti sa môžu na platenú polročnú stáž hlásiť do 10. marca 2020.
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %