Piatok 19.04.2024
Dnes má meniny 
Jela
°C
11.12.2018 02:50

Tretie ocenenie pre Košice Región Turizmus v roku 2018


Predseda Košického samosprávneho kraja (KSK) ocenil za inovatívnu a svedomitú prácu a dosiahnuté výsledky pri rozvoji cestovného ruchu v regióne výkonnú riaditeľku Lenku Vargovú Jurkovú.


Krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT) získala tretie ocenenie v tomto roku.


Po uznaní ministra dopravy a nedávnom prvom mieste v Best Brands ocenil predseda Košického samosprávneho kraja (KSK) za inovatívnu a svedomitú prácu a dosiahnuté výsledky pri rozvoji cestovného ruchu v regióne výkonnú riaditeľku Lenku Vargovú Jurkovú. “To, že naša práca a úsilie boli v tomto roku ocenené už na troch fórach, ma teší a zároveň zaväzuje. Chcem sa na prvom mieste poďakovať mojej rodine, ktorá chápe, že táto práca si vyžaduje množstvo nasadenia a času stráveného mimo domova. Veľká vďaka aj celému tímu spolupracovníkov za všetku kreativitu a snaženie. Za základný pilier úspechu považujeme spoluprácu so všetkými aktívnymi subjektmi i jednotlivcami, ktorým sa tiež chcem touto cestou poďakovať za všetko úsilie. V neposlednom rade ďakujem aj všetkým poslancom i vedeniu KSK za konštruktívnu kooperáciu,” uviedla riaditeľka KRT. Tohtoročný zoznam aktivít organizácie, napriek tomu, že rok je pomaly na konci, stále nie je uzavretý. “Skôr naopak – ešte pred Vianocami nás čaká vyhodnotenie architektonickej súťaže na riešenie promenády na brehu Zemplínskej šíravy a my sme už teraz zvedaví na jednotlivé návrhy. Podarilo sa nám tiež dotiahnuť veľmi zložitý proces smerom k vyhláseniu verejného obstarávania na rekonštrukciu lanovky na Geravy. No a už počas tohto týždňa vyhlásime nové výzvy na rok 2019,” zhrnula čerstvé správy L. Vargová Jurková. Načrtla tiež, že v budúcom roku sa turisti môžu tešiť na nové výletnícke produkty a tiež na mimoriadne turistické vlaky po vzore veľmi úspešného Ľadového expresu, ktoré budú z Košíc premávať do ďalších atraktívnych lokalít v kraji. 

Web <https://kosiceregion.us9.list-manage.com/track/click?u=cd8715fecdcea81fbd6cb3394&id=0ebacbb05e&e=fda972832d>

Autor: (TS-Košice Región Turizmus)


komentáre
SHOW ALL
podobné
15.12.2018
Výzvy na rok 2019 sú vyhlásené
V Košickom kraji vyhlásili výzvy na podporu rozvoja turizmu pre rok 2019. Na podporu projektov rozvíjajúcich cestovný ruch v Košickom kraji pôjde v budúcom roku 120-tisíc eur.
viac
23.04.2020
Košice Región Turizmus ponúka okolo 250 virtuálnych prehliadok
Spolu do 250 turistických atrakcií prevažne v Košickom samosprávnom kraji vrátane pamiatok UNESCO si možno pozrieť prostredníctvom virtuálnych prehliadok krajskej organizácie cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT).
viac
05.04.2022
KSK rozdelil 440 000 eur pre podujatia na podporu cestovného ruchu
Košický samosprávny kraj (KSK) podporí v tomto roku medzinárodné a regionálne podujatia v rámci programu Terra Incognita sumou 440 000 eur. Dotácie pôjdu na 43 podujatí, ktoré svojím obsahom a kvalitou majú najväčší potenciál pritiahnuť návštevníkov zo širšieho regiónu.
viac
09.01.2023
Na Kojšovskú hoľu začne od soboty premávať skibus s rozšírenou ponukou
Na Kojšovskú hoľu začne od soboty (14. 1.) premávať z parkoviska Zlatá Idka skibus. Vypravovať ho budú pravidelne počas víkendových a prázdninových dní. Informovala o tom krajská organizácia cestovného ruchu Košice Región Turizmus (KRT).
viac
top články
24 hodín
7 dní
30 dní
partneri
anketa
Mal by sa zakázať vstup utečencov do Európy?
Áno, môžu medzi nimi byť teroristi.
77.06 %
Nie som si istý/istá, ale nemali by sme ich do SR pustiť.
3.10 %
Nie, sú to ľudia, ktorí utekajú pred hrôzami vojny a potrebujú pomoc.
19.84 %